Kask Önerisi :)

Merhaba MT

Kask Alıcam Fakat Bir Türlü Fikir Sahibi Olamıyorum:):)

Bana Netten Güven İle Alabileceğim Max.100ytl Lik Bir Kask Önerirmisiniz:rendeer:

Kask Düz Olucak Çeneden Açılır Falan Değil:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lazer Vertigo, 3 kuruş fazla verin iyisini alın.

korumalıklarda ucuza kaçmayı tavsiye etmem, eğer imkanın varsa kask ve korumalarda maksimum bütçeyi ayır

Lazer Vertigo, 3 kuruş fazla verin iyisini alın.
Link Verirmisin Dostum:)
korumalıklarda ucuza kaçmayı tavsiye etmem, eğer imkanın varsa kask ve korumalarda maksimum bütçeyi ayır
Evet Haklısın ama Hala 100 ytl :)
Mondialin Kaskları Var En Pahalısı 37 Milyon.Bu Linke Bakmanı Tavisiye Ederim.
http://www.mondialmotor.com.tr/Kasklar/AKSESUARLAR/Kasklar/index.html

Bide LS2 Cartoon Single Kask var biraz daha kaliteli 99 ytl onun linkide burda

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45441

TEşekkür ederim 2. lik teki kask güzelmiş kullandın mı ? yorumlarda rüzgardan geçilmiyor diyor kask taki rüzgar sesi beni deli ediyor:pale:

Bende motor olmadığından kask kullanmadım sadece küçük çaplı bi atv motorum vardı onun içinde kask pek gerekli değildi o yüzden kask almadım.Bu kaskları senin için küçük bi araştırma yaptım 100 ytl lik kasklara baktım bunları buldum o yüzden fiyatı dışında eksi ya da artı yönlerinde pek bilmiyorum.

Bende motor olmadığından kask kullanmadım sadece küçük çaplı bi atv motorum vardı onun içinde kask pek gerekli değildi o yüzden kask almadım.Bu kaskları senin için küçük bi araştırma yaptım 100 ytl lik kasklara baktım bunları buldum o yüzden fiyatı dışında eksi ya da artı yönlerinde pek bilmiyorum.

TEşekkür Ederim Dostum:)

Alacağın en ucuz kask LS2 Cartoon'dur, ondan daha ucuz başka bir kaskı sakın alma derim. Eğer 150 lira gibi bir bütçe ayırabilirsen (ki bence mutlaka ayır, kask en önemli koruma) Lazer LZ6 almanı tavsiye ederim, LS2'den çok daha iyi bir kask.

Alacağın en ucuz kask LS2 Cartoon'dur, ondan daha ucuz başka bir kaskı sakın alma derim. Eğer 150 lira gibi bir bütçe ayırabilirsen (ki bence mutlaka ayır, kask en önemli koruma) Lazer LZ6 almanı tavsiye ederim, LS2'den çok daha iyi bir kask.

Teşekkürler Araştırıcam:)

Merhaba MT

Kask Alıcam Fakat Bir Türlü Fikir Sahibi Olamıyorum:):)

Bana Netten Güven İle Alabileceğim Max.100ytl Lik Bir Kask Önerirmisiniz:rendeer:

Kask Düz Olucak Çeneden Açılır Falan Değil:wiinkk:

sahibinden de vardı sanırım..

lazer lz6 lar 125 tl..
lazer lx
lazer vertigo
nolan n 61
nolan n62

alabileceğin en alt kasklar bunlar olsun.. tabi bu benim düşüncem.. para senin kafa senin.. süslüsünü değil de sadesini alırsın düz renkliler daha uygun fiyatlı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ls2 2009 cartoon serıes aldım ve cokta mutluyum suanda vızorden soguk gelıo dedıler alakası yok ses dedıler oda yok vızorle kask arasında acıklık war hepsı ole dedıler onlada bı alakası yok fıyatına gore cok ıyı bır kask tavsıye edıyorum

GDR'ye bakmanızı'da öneririm..

Kafanın değeri kadar kask almanı öneriyorum.Biraz ağır bir tabir gibi görünsede doğrudur.Hiçbişeyde borçlanmayı pek tavsiye etmem fakat kask alırken şartları sonuna kadar zorlamalısın.:cat:

kask alırken paraya kıymak lazım. paray kıymak ya da kafaya kıymak işte bütün mesele ...

airoh, lazer de makul fiyatlı ve kaliteli kasklar var.

Ben lazer kullanıcısıyım...

Lazer in LZ6 modelleri su an uygun fiyattan satılıyor...

Feyizoglu.com "dan arastırabilirsin...

bende alıyım su lz6 da dedim gittim feyizoğluna kaskı kafama taktım aa ne göreyim çenem dısarı kalıyor kafası hafif söbü olanlar :))) lz6 kask kafanıza oluyor ama çene dısarda kalıyor bilginize tam ve sanki ls2 kaskım daha salam gibi geldi bana lazer vertigo güzel ama arada 200 tl fark var 3 kuruş değil yani

GDR nin kaskları var 100 tl civarı fena degil lazer kasklar ise 140 dan başlıyor güzeldirler

Ben de Lazer kullanıyorumm..Hatta bir kazada masef test ettimm ...iimişş gerçekten çizik dışında hiç bişeyolmadıi ..Lazer vertigo ii fakat biraz ağır bir kasktır bilgin olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar