Kask Önerisi

Motosikleti
Hiley tiger 10 GTR
İyi günler. Elektrikli scooter kullanıcısıyım. Ortalama 60-70 li hızlarda kullanıyorum. Yer yer 80-90 olduğu oluyor. Mts 801 kask kullanıyorum fakat alt boyun kısmımdan (kulak hizamın tam altı ve arkaya doğru) baya rüzgar sesi alıyor. Baklama ile kullanıyorum kaskı. Omuzum veya elim ile orayı kapatınca baya sessiz oluyor. Bu sebepten dolayı yeni kask arayışına girdim. O hızlarda en az sesi alabilecek kask öneriniz nedir? Bütçem max 20k fakat 10 k civarı eğer işimi görücekse benim için daha iyi olmuş olur.

Selamlar enver. Alacağın hiçbir kask o sesi tam kesemiyor maalesef. Ben şehir için de değil ama uzun yollar da kulağıma beyaz pamuk tıkıyorum çok faydası oluyor. Kimisi paraya kıyar gidip tıkaç alır onları kullanır.
Pamuk ve tıkacı dene memnun kalmazsan en düşül MT marka kask'dan başlarsın araştırmaya ama unutma kasklar o kadar sessiz değil. Saygılar...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motosiklet kaskları motosiklet türünden türüne değişiyorken otomobil kaskı motosiklet kaskı scooter kaskı da değişiyordur scooter forumuna sorsan daha iyi

Motosiklet ekipmanı satan mağazalara gidip kafandaki fiyat aralığına göre farklı marka kaskları dene. Hangi marka kafana tam oturuyorsa o markanın fiberglass kaskını alabilirsin. Sessiz kask maalesef henüz üretilmedi. Yeni kaskın sesi rahatsız ederse kulak tıkacı kullanırsın ama en azından eli yüzü düzgün, güvenilir bir kaskın olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar