Kask Önerisi ?

Merhaba arkadaşlar kask alma arefesindeyim.
Bütçem 1200-1300 e kadar. Aslında bütçeyi arttırabilirim fakat kız arkadaşıma da aynı kasktan alıcam :)

Kaskta bu sefer mutlaka güneş vizörü istiyorum. Evet güvenlik düşüyor fakat karşıdan güneş vurunca gözlerimi açamıyorum bence bu daha tehlikeli:) Şuan vizör kullanıyorum fakat akşama kaldığımda hiçbişey göremiyorum. Bide alacağım kaskta beden olarak xs olması lazım. Aslında aklımda nexx sx100 var fakat çok fazla yorum yoktu.

Teşekkürler şimdiden.

AGV k3 sv bakabilirsiniz konfor olarak pek iyi değil fakat yüksek hızlarda sallantı yapmıyor aerodinamik ayrica intercom yuvaları da hazir

AGV k3 sv bakabilirsiniz konfor olarak pek iyi değil fakat yüksek hızlarda sallantı yapmıyor aerodinamik ayrica intercom yuvaları da hazir

AGV k3 önermem. Çok ses alıyor ve termoplastik. Yapacağın şey: önce kafa yapına uygun kaskı bulmak. Kafa yapına uymadıktan sonra Shoei de Arai de işe yaramaz.

AGV k3 önermem. Çok ses alıyor ve termoplastik. Yapacağın şey: önce kafa yapına uygun kaskı bulmak. Kafa yapına uymadıktan sonra Shoei de Arai de işe yaramaz.

Bende k3 kullnıyorum cidden çok ses alıyor kulaklik olmasa çekilmez. Termoplastik evet kask malzemelerinde kötü biryerde ama k3 ile yapılmış canlı kazaları ve sonuçlarını gördüm aldım

Seste önemli aslında fakat sonuçta verebileceğim miktar ortada galiba ikimize de nexx sx100 dü sanırım bundan almak olacak

Sessiz kask yok onu bir kere unutun arkadaşlar..Daha sonra da güneş vizörlü bir model alıyorsanız vizörün kalitesine bakın çünkü bir kere güneş vizörlü kask kullandım vizörü indirdiğimde vizörün alt ve yan kenar noktalarında dış bükey kırılımlar oluşuyordu ve oraya denk gelen görüntüler saçma hallere bürünüyordu. Hani şu lunaparklardaki sizi uzun, kısa gösteren aynalar gibi düşünün görüntü o şekilde bozuluyordu... Kask LS2 idi orta seviye bir modeli.

Güneş gözlüğü çözmez mi sorunu?

Önerilerde bulunacaktım da, fiyatlarına baktım susuyorum.

hocam nolan n87 i öneririm. Agv k3 ün rakibidir, şekli k3 e göre daha kötü ama fiyatıda daha ucuz ve desenleri çok güzel olanlar var. Beden önerisi çok ve seside öyle abartılı almıyo, Güneşliğide gayet kullanışlı ve kademeli. Şunu diyimki ses hepsinde geçiyo bu seviyedeki kasklarda. Şuan paraya kıydım shoei aldım valla acayip memnumnum sende ilerde geçersin inşallah.

hocam nolan n87 i öneririm. Agv k3 ün rakibidir, şekli k3 e göre daha kötü ama fiyatıda daha ucuz ve desenleri çok güzel olanlar var. Beden önerisi çok ve seside öyle abartılı almıyo, Güneşliğide gayet kullanışlı ve kademeli. Şunu diyimki ses hepsinde geçiyo bu seviyedeki kasklarda. Şuan paraya kıydım shoei aldım valla acayip memnumnum sende ilerde geçersin inşallah.

Aynen o yüzden sessiz arıyorum demedim bu fiyata ne kadar sessiz olursa artık :) tek kişi olsam 3000tl lerde bişey bakıcam fakat iki tane almak zorundayım :)

Şuna da bakabilirsin Mt Kask Mt KRE Snake Carbon Gövde 1.363,90 TL yerine 1.241,15 TL
https://urun.n11.com/kask/mt-kask-mt-kre-snake-carbon-govde-P210569336

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar