- Konu Yazar
Merhaba herkese,
Forumda ilk gönderim, başlık önceden açık diyecek bir sürü kişi vardır ancak oldukça kafa karıştırıcı olmuşlar.
Almayı düşündüğüm motor Pulsar 200NS.
Kask adaylarım:
1) LS2 FF396 CR1 (Karbon kabuklu olan)
2) LS2 FF396 Düz beyaz (Fiber kabuk)
3) MT Revenge (Fiyat çok ucuz, kabuk polikarbon)
4) NEXX X.T1 (999 TL zorlar ama belki diyorum sadece tipinden dolayı)
Buradaki bütün kaskların sertifikaları var.
Mont adayım:
Richa Airstream 4 mevsim mont
Arkadaşlar biliyorum, Marushin daha iyidir, Shoei süperdir, Arai başka kask aratmaz, Schuberth o kadar sessiz ki uyutur ama bütçem o kadar olmuyor zaten motorun maksimum hızı 130 km/h. 9 senedir araba kullanıyorum ve henüz hız cezam bulunmamakta, trafikte bisiklete de bindiğim için ekipmanın önemini biliyorum, hızın öldürdüğünün de farkındayım.
Bu ekipmanlar bazında tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum. Ekipman önemli ve bir kere alınıyor ancak bu dolar kuru ile ancak bu kadar oluyor, 2017'ye sarkacağı için fiyatlarda artış bekliyorum.
Sabrınız ve zamanınız için şimdiden teşekkür ederim.
Forumda ilk gönderim, başlık önceden açık diyecek bir sürü kişi vardır ancak oldukça kafa karıştırıcı olmuşlar.
Almayı düşündüğüm motor Pulsar 200NS.
Kask adaylarım:
1) LS2 FF396 CR1 (Karbon kabuklu olan)
2) LS2 FF396 Düz beyaz (Fiber kabuk)
3) MT Revenge (Fiyat çok ucuz, kabuk polikarbon)
4) NEXX X.T1 (999 TL zorlar ama belki diyorum sadece tipinden dolayı)
Buradaki bütün kaskların sertifikaları var.
Mont adayım:
Richa Airstream 4 mevsim mont
Arkadaşlar biliyorum, Marushin daha iyidir, Shoei süperdir, Arai başka kask aratmaz, Schuberth o kadar sessiz ki uyutur ama bütçem o kadar olmuyor zaten motorun maksimum hızı 130 km/h. 9 senedir araba kullanıyorum ve henüz hız cezam bulunmamakta, trafikte bisiklete de bindiğim için ekipmanın önemini biliyorum, hızın öldürdüğünün de farkındayım.
Bu ekipmanlar bazında tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum. Ekipman önemli ve bir kere alınıyor ancak bu dolar kuru ile ancak bu kadar oluyor, 2017'ye sarkacağı için fiyatlarda artış bekliyorum.
Sabrınız ve zamanınız için şimdiden teşekkür ederim.