Kask onerisi!!!

Sa beyler kask onerirmisiniz kaliteli olursa iyi olur 1 tane daha sorum var yasim 18 simdi kendi kafa boyutuma gore kask alirsam 20 yasima kadar dayanirmi yani ona gore buyukmu almaliyim kucukmu tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar..

abi naptın ya 2bin lira kask nedir ben zaten ekipmanlarımın hepsini 1500 tl ye aldım
:mrgreen:

abi naptın ya 2bin lira kask nedir ben zaten ekipmanlarımın hepsini 1500 tl ye aldım
:mrgreen:

abi öyle deme kafa önemli valla paraya kıyıcan

yoksa 50.000 tl lik motora binen 100 liralık kask takanlarda var

paranı biriktir iyi bişeyler al

tabi sen bilirsin

Merhaba

Forumda cok fazla kask onerisi basliginda konu mevcut .

Fiyat araligin nedir .. ona gore oneri yapanlar cikar muhakkak...

herhangi bir motor giyim ekipman alisveris sitesine girip butce araligini belirledikten sonra seçenekleri gozden geçirin derim .

Arai ya da shoei bak full face olsun modelleri görünüm ya da konfora göre değişiyor yoksa bu iki marka da iyi koruyor.

Mt revenge.2 hafta önce 310 tl ye hudson 'dan aldım.Sharp testlerinden de tam not almıştır.Bu yaştan sonra insanın kafasının büyümesi pek olası değil bence...

Sevgili Arkadaşım
-Kaskın raf ömrü ortalama 5 sene olmakla birlikte kullanılırken en temiz şekilde 2 senedir pek zanetmem 20 yi göreceğini
-kendi kafana tam olmaması lazım kaskın şakaklarınların yanaklarını toplaması lazım hafif dar yani
ls2 f351-1 acer 5 yıldız :D

O fiyat aralığında mt revenge yada güneş vizörü de olsun dersen mt blade öneririm. Ben blade kullanıyorum ve çok memnunum. Arkadaşların dediği gibi biraz sıkı olmalı yanak kısmı ama kafanın üst kısmı sıkmamalı. Biraz açılıyor zaten kullanınca.

Sanki biraz çirkin gibi arai bana mı öyle geliyor bilmiyorum ki top gibi kask yapıyor o adamlar birde ses alma sorunu varki sorma gitsin

Ls2 Tron FF396 Fiber Kask aldım geçen hafta, gayet iyi. Fiyatı 460-500 arası. Tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar