Kask Önerisi

merhaba arkadaşlar linkteki sway marka kaskı almayı düşünüyorum sağlamlığı ve kullanışı nasıldır?Kullananlar varsa yardımcı olursa sevinirim

ozellıklerıne gore kask fıyatı uygun ama markayı tanımam daha once duymadım.Cene acılır konforlu ama guvenlık yonunden sıkıntı onun yerıne full face bakderim.

bu markayı daha önce duymadım, aynı fiyata ls2 düşünebilirsin.

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar kapalı kasklarda çok sıcak oluyormuş yazın birde ls2lere bakayım en iyisi

Kafana uygun UVEX kalmışsa kesinlikle uvex al. Alman malı ve LS2 ile kıyaslanamaz. Nitro nasıldır bilemiyorum ama uvex'e kefilim. Sıfır buğu.

sıcak olmsı guvenlıgınden onemlı mı ? Zaten sıcak dıye acık kullanırsan kaskı pek bır faydası olmayacaktır... Ben 396 ls2 kullanıyorum dıger ls2lere gore bıraz farklı tek sıkıntım ufak hızlarda bugu var.hazır aklıma gelmısken soruyım bugu spreylerı alıp sıksak ıse yarar mı zararı olur mu?

bu markayı bende hıc duymadım ls2 shogun alabılırsın dıye dusunuyorum.

her zaman full tavsiye.. Buğu yaparsa azıcık açın yeter. Kastta sharp testine bakmalı. Denemeden internetten almamalı derim.

böyle sitelerden kask alınmaz, tavsiyem nitro uno fullface 140 tl motomax ta incele

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar