Kask önerir misiniz?

Motosikleti
S1000XR
Merhaba arkadaşlar. İki adet kask alacağım. Bir tanesi tam kapalı diğeri ise çene açılır kask.

Ne alacağım konusunda oldukça kararsızım.

Kapalı kask için youtube üzerinden izlediğim bir videodaki kask çok ilgimi çekti. Araştırmama rağmen hangi marka model olduğunu bulamadım. Link bırakacağım eğer bilen biri varsa söylerse çok memnun olurum.

İki kask içinde toplamda bütçem 5k. Önerilerinizi bekliyorum.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=_bCPuvfZGZE 9:43 / 9:50 arasındaki kask.

Ruroc Atlas'a benzettim ama Agv'nin bir modeli daha var ona benzeyen
ecom-portrait-resize-93.jpg

İlk kural, kafanıza şekil ve boyut olarak tam olsun. Şekil uyumu çok ihmal ediliyor.

Motosikleti
S1000XR
İlk kural, kafanıza şekil ve boyut olarak tam olsun. Şekil uyumu çok ihmal ediliyor.

Alacağım modele karar verebilirsem zaten, mağazasına gidip deneyeceğim. Kapalı kask için videodaki veya ona benzer kasklara okeyim, hoş duruyorlar. Çene açılır kask hiç bir fikrim yok, önerileri bekliyorum.

Motosikleti
S1000XR
Gönül ister ki bütçeniz müsait olsun ve daha güvenli kasklar alabilin ama o aralıkta ürünler hemen hemen benzer özellikler taşıyor..

Gönül ister ki herkes istediği motoru alabilsin, en güvenli olan kaskları, ekipmanları alabilsin ama maalesef alamıyoruz.

Aslında iki kask yerine tek kaskta alabilirim bir kaska 5k bütçe ayırabilirim fakat bu sefer motoruma artçı alamam.

Yaşadığım şehirde de ailemle sürekli iç içeyiz, yaşıtlarım ve küçüklerim var sürekli beraberiz, o yüzden iki kask mecburi.

Dostum hiç aranmana gerek yok scorpion exo 920 bak çene açılır.
kapalı için de yine scorpion modelleri sana yeter artar bile.
kullanmadım o yüzden yorum yapamam.
ama kağıt üzerinde senin bütçene bir tek bunlar uyuyor

Son düzenleme:
Motosikleti
S1000XR
Dostum hiç aranmana gerek yok scorpion exo 920 bak çene açılır.
kapalı için de yine scorpion modelleri sana yeter artar bile.
kullanmadım o yüzden yorum yapamam.
ama kağıt üzerinde senin bütçene bir tek bunlar uyuyor

LS2 önerdi bir arkadaş, onlara baktım, onlarda bütçeme uyuyor ve tasarımları daha çok hoşuma gitti.
Öneriniz için yine teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında iki kask yerine tek kaskta alabilirim bir kaska 5k bütçe ayırabilirim fakat bu sefer motoruma artçı alamam.

Yaşadığım şehirde de ailemle sürekli iç içeyiz, yaşıtlarım ve küçüklerim var sürekli beraberiz, o yüzden iki kask mecburi.

Yaşıtlarının, aile fertlerinin, küçüklerinin hepsinin de kafa ölçüsü aynı mı? Yoksa her biri için ayrı kask mı alacaksın?:sunny:

Motosikleti
S1000XR
Yaşıtlarının, aile fertlerinin, küçüklerinin hepsinin de kafa ölçüsü aynı mı? Yoksa her biri için ayrı kask mı alacaksın?:sunny:

Tabiki de hepsinin kafa ölçüsü aynı değil ve hepsine ayrı ayrı kask alma şansım yok.
Ailede kafası en büyük olan benim, bana olan kask herkese olur. :mrgreen:
Eğer gerekir de motoruma birisinin binmesi gerekirse diye iki tane kask alıyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 1100
Benim ailemde de kafası en büyük olan benim. XL beden giyiyorum düşün. Başkası giydiği zaman kafası baykuş gibi dönüyor kaskın içinde. Çok bol gelmemesi lazım aksi takdirde zaten kask koruma işlevini yitiriyor. Kafa kaskın iç duvarına çarpar. Eğer normal insan kafalarıysa 2. kaskı M-L arası alabilirsin.

Motosikleti
S1000XR
Benim ailemde de kafası en büyük olan benim. XL beden giyiyorum düşün. Başkası giydiği zaman kafası baykuş gibi dönüyor kaskın içinde. Çok bol gelmemesi lazım aksi takdirde zaten kask koruma işlevini yitiriyor. Kafa kaskın iç duvarına çarpar. Eğer normal insan kafalarıysa 2. kaskı M-L arası alabilirsin.

Evet buda mantıklı o şekilde de alabilirim, hatta öyle yapayım çok daha iyi olacak, teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar