Kask önerilerinizi alabilir miyim ?

R25 alacağım kendime güveniyorum fakat düştüğümde sadece motora zarar gelsin istiyorum hepimizin canı kıymetlidir. kimse istemez zarar görmek. Bu yüzden 180 km hızla bile düştüğümde beni koruyacak orta yollu orta fiyatlı bi kask arıyorum. Marka model verir misiniz ?

açılın doktor geldi. zarar görmek istemiyorsan tatlım 180 kmh hıza çıkmayıver mesela. kasktan daha güvenli bi seçenek sunalım sana. alacağın hiçbir

ekipmanın seni o hızda koruma garantisi yok

nereye nasıl çarpacağını,vuracağını nasıl düşeceğini bilemezsin.

http://www.mototalonline.com/X-802R-REPLICA-CCHECA-37,PR-2150.html

Orta yollu ve guvenlı kask kullanıyorum memnunum yanı

bence sirkeciden 100 liraya kask al ters mantık yürütürsen hayatta kalırsın belki :)

hahahahahhah yorumlara baya sesli güldüm !!!

bir şey soracağım motor zarar görmesin demişsin ya acaba 180 le bir yere girdiğinde motor zarar görmeyecek mi ? buna nasıl bir çözüm buldun merak ettimde...

R25 alacağım kendime güveniyorum fakat düştüğümde sadece motora zarar gelsin istiyorum hepimizin canı kıymetlidir. kimse istemez zarar görmek. Bu yüzden 180 km hızla bile düştüğümde beni koruyacak orta yollu orta fiyatlı bi kask arıyorum. Marka model verir misiniz ?

Bu alemde güven adamı mezara götürür.. 180 le pistte kurtulursun ama karayollarında hayatta başarılar dileriz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar