Yeterince kaliteli olmadığı için önden yarılıp kafa çıkmış aradan.
Hemen 2 dk da yazdım. Birde olaya şu açıdan bakın, dayı ne yedi ne içti? Kamyon kontrolü zordur, onları öyle sollayamaz, ancak durgun trafikte kamyon azıcık sola yanaşıp yol verirse olur bu iş. Yani kamyoncu fark etmedi ise böyle şeyler denemeyin
Edit: ben kaskı full face sandım değilmiş
Yeterince kaliteli olmadığı için önden yarılıp kafa çıkmış aradan.
Hemen 2 dk da yazdım. Birde olaya şu açıdan bakın, dayı ne yedi ne içti? Kamyon kontrolü zordur, onları öyle sollayamaz, ancak durgun trafikte kamyon azıcık sola yanaşıp yol verirse olur bu iş. Yani kamyoncu fark etmedi ise böyle şeyler denemeyin
Edit: ben kaskı full face sandım değilmiş
Merhaba,
Nhk kask ürünleri hakkında bilgi sahibi olmadan kaskı kötülemek yanlış. Nhk kasklar motosiklet yarışlarında, yarışçıların kullandığı kasklardan.
Arkadaşım sen benim bilgi sahibi olup olmadığımı nereden biliyorsun da bu fikre sahipsin. Birçok markanın yarış modelleri vardır, günlük kullanım kask ile bir değildir, bana kimse güvenli açık kask var diyemez, asıl bu bilgi sahibi olmamaktır, adam milyonda belki de milyarda bir şansı yakalamış halen kask muhabbeti.Burada tek konuşulacak konu adamın büyük şansı.
Bir konu hakkında bilgin varsa doğru dürüst sun, buyur adamın kaskı kaç paraymış 90$, bu fiyata ne kadar güvenli olur varın siz düşünün.
Adam yatsın kalksın dua etsin artık, hiç kimse de en iyi kask bile kafasında olsa bir kamyon tekerinin altına kafayı sokmasın.
https://i.hizliresim.com/FvzblF.jpg
Kamyoncu ne yapmış ki? Şeridinde gidiyor adam. Bu uyanık daracık açıklıktan sağlamaya çalışmış. İyi kurtulmuş.
Yahu arkadaşım bi sakin,
Kim demiş size bir bilginiz yok diye?
Kim demiş açık kask güvenilirdir diye?
Bu kadar da alıngan olmayın yahu.
iyi de "Nhk kask ürünleri hakkında bilgi sahibi olmadan kaskı kötülemek yanlış." demişsin, ne deyim yanlış bir şey dememişken bana yanlış konuşuyorsun diyorsun, kötülemişim diyorsun, hal bu ki ilk paylaşımım da Nhk kaskları kötüdür diye bir şey de yazmadım alınmaksa baştan alınganlık yapılmışr::mrgreen:
neyse uzatmaya gerek yok okurken ve yazarken biraz daha titiz olmak gerekiyor, hepimize bu eleştiri..
Arkadaşım sen benim bilgi sahibi olup olmadığımı nereden biliyorsun da bu fikre sahipsin. Birçok markanın yarış modelleri vardır, günlük kullanım kask ile bir değildir, bana kimse güvenli açık kask var diyemez, asıl bu bilgi sahibi olmamaktır, adam milyonda belki de milyarda bir şansı yakalamış halen kask muhabbeti.Burada tek konuşulacak konu adamın büyük şansı.
Bir konu hakkında bilgin varsa doğru dürüst sun, buyur adamın kaskı kaç paraymış 90$, bu fiyata ne kadar güvenli olur varın siz düşünün.
Adam yatsın kalksın dua etsin artık, hiç kimse de en iyi kask bile kafasında olsa bir kamyon tekerinin altına kafayı sokmasın.
https://i.hizliresim.com/FvzblF.jpg