Kask modelleri - Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar. Kask alacağım 200ytl ye kadar bildiğiniz kullandığınız sağlam modelleri bana gösterebilirmisiniz.feyizoğlundan baktım güzel modeller var . sahibinden e de baktım . Başka önerebileceğiniz yerler varmı?

Bu kask 250 YTL...bittim buna :) arkadaşımda mavi zen alacak bu deseni yaptıracak...

042308195523ui0.jpg

oouu bende sevdim... çok tatlıymış desenlerii

aslında airoh un siyah ucuz kaskaları var alıcaksın airbrush yaptıracaksın .. evin karşısında istanbul airbrush bi gidip konuşamadım adamlarla :)

agv derim ben bu arada snein makina neydi.. kaskın özellikleride çok önemli unutma sadece fiyat ve tipe vede markaya bakma

Dostum Lazer in Vertigo modelleri üzerinde dur bence :)
lazer düşünmüyorum. yüksek fiyatlı modelleri gerçekten güzel ama marka avantajını kullanarak ucuza mal ettiği ve pek sağlam oldugunu dusunmedıgım kasklar satıyor.

agv derim ben bu arada snein makina neydi.. kaskın özellikleride çok önemli unutma sadece fiyat ve tipe vede markaya bakma

cbr125 alacağım siyah renkli bu yaza inşallah. yada 2 . el mavi bulursam . o yüzden kırmızı turuncu baskın renkler düşünmüyorum :). tabikide sağlamlık 1. planda.

ben ls2 aldım çene açılır memnunum

feyizoğluna bak derim

çeneden açılırlar hoşuma gitmiyor.genelde uzun yol yaparım.ses alabilir.teşekkürler:)

http://www.sahibinden.com/lazer_kaskWQQaXQQ6639823WQQpXQQdisplayitem
Arkadaşlar bu kaskın modeli ne?Ses yalıtımı, rüzgar yalıtımı nasıl?Ağırlığı çok mu?Kasklar hakkında pek bilgim yok ama bunun tipine bayıldım.Bunu ciddi ciddi düşünüyorum.Ama pişman olmak istemiyorum.
:queen:

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Lütfen arama yapınız. Kask ve Kasklar Hakkında Her Şey diye bir başlığımız var, eminim yardımcı olacaktır
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar