Kask Kullanmamanin Sonu +16 Resim

GEP

ylmzzz' Alıntı:
bence bilinçlenmez millet motordan soğur. herkes biliyor kaskın faydalı olduğunu

yilmaz kardesime bir yandan hak veriyorum, bi yandan da KASK kullanmayanlara uyuz oluyorum..

baba kask kullanmayacaklarsa hic binmesinler motora daha iyi..

ama bu fotograflarla bilinclendirmeyelim motosiklet kullanan kardeslerimizi..

lutfen bu resimi silelim ve daha duzgun bi baslik altinda istiyosan tekrar acabilirsin forum u

yoksa ::ban:: gelecek...

Super Moderator
Tebrik ederim...!:farao:
Çok bilinçlendirici bir resim.
Buyurun doldurun forumu binlerce ceset resmiyle, korumasız motor kullanırsanız sonunuz böyle olur diye yazı ekleyin altına...:farao:

Emin ol, herkes parçalanmış bir kafatası ve akmış bir beyin görünce çok çok bilinçlendi, çok ders aldı.:farao:

sitede mod olsaydı kesin silerdi. önceden de bu tür resimler silindi.

bence sen kendin sil uğraştırma. site kurallarını da oku bence. bu site heryaştaki insanın girdiği bi site

ya bide ısrarla herkese cevap werdin bence bilinçlenmeleri lazım falan dilan cidden sil ya

yaw kaldırın şu fotorğrafı motor almaya niyeti olanları soğutacaksınız... ogris dediğiniz sitede bunlardan onbinlerce vaya yüzbinlerce var... hayret bişey yani... ne kadar sadist siniz kardeşimmm...:farao: böyle ders mi olur... yazılı yapın şunu... allahallah... akşam akşam kızdım gene...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğitim Şart !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu tarz fotograflar insanları motosikletten soğutur, bir motorcu olarak asla bu tarz fotografları forumda görmek istemiyorum ve onaylamıyorum.

GEP

sildiğin icin tesekkurler daha duzgun bi baslik altinda acarsan

ve duzgun seyler yazarsan daha faydali olur..:wiinkk:

kardesim üstüne giydigin .... marka ceket agırlık yapmıyoda kafana taktıgın 500gr lık kaskmı agırlık yapıyo.takın sunu gözünüzü seveyim.benim su an bi motorum yok ama şimdiden kask marka ve kalitelerini arastırmaya basladım bile.arkadaslar hepimizin dedigi gibi önce emniyet:cat:

sefir67' Alıntı:
kardesim üstüne giydigin .... marka ceket agırlık yapmıyoda kafana taktıgın 500gr lık kaskmı agırlık yapıyo.takın sunu gözünüzü seveyim.benim su an bi motorum yok ama şimdiden kask marka ve kalitelerini arastırmaya basladım bile.arkadaslar hepimizin dedigi gibi önce emniyet:cat:

dostum aynen dediğin gibi biraz geç kaldın fotoyu göremedin ama yorumun :cat:

kılıc_sertac' Alıntı:
ya birader şu resimleri koyda bide biz görelim nasıl bir şey miş
hayır sakın öyle bişey yapayım deme.ben fotoyu gördüm.bildigin bi karpuzu düşün işte(ikiye bölünmüş halini)arkadasım sende tam damardan girdin hea.alıstıra alıstıra anlatsana resme gerek yok:farao:

bu tarz fotolar siteye koyuluyor tamam ama yaş sınırı yazmakla olmuyor. siteye her yaştan insan giriyor ve bir merakla giriyor. duyarlı davranıp resimi silenler de oluyor. resmi koyup forumdan çıkanlar da oluyor.

mesela başlık açıldığında sitede bir tane bile mod yoktu.

GECE MODU İSTİYORUZ :pr:

gece içip geliyorlar heralde saçma başlıklar oluyor :mrgreen:

neyse herkese iyi geceler pardon hayırlı sabahlar :cherry:

er5

ewt hocam sogutuyosun motordan ınsanı.boyle ıkaz edılmezkı ınsan.ben mesela ınadına takmıcam sırf bunugordum dıye :)

Dostlar isin vicik ve herkezin kaldiramiyacagi tarafini gostermeyin burda.Adam mutfakta elini keser onunde resmini koyariz ama bu bu kadar tiksindirici ve itici olmamizi gerektirmiyor.Bu siteyi takip eden anne ve babalarda vardir mutlaka.Sonra agliyorusunuz ailem izin vermedi motor almama diye.Eeee vermez tabi siz boyle yaparsaniz.Hic kurcalamayin bu konuyu derim.Bizim soyleyecegimiz sey cok basit olmali burdan :cat: Kask Takin Hayatta Kalin:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar