- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar ben önümüzdeki ay bir scooter alacağım bunun içinde haliyle ekipman arayışına girdim. Öncelikle şunu belirteyim benim için önemli olan güvenliktir alacağım motor küçükte olsa 10 bin lira vereceğime 9 bin veya 8.500 verip daha ucuz bir motor alırım ama geri kalanıyla kask alırım. Bunun ışığında ilk defa motor kullanacak ve biraz çekincesi olan bu kardeşinize kask önermenizi rica edeceğim . Biraz araştırma yaptım bi kabuk muhabbetidir dönüyor çokta anlamıyorum ancak genel algı termoplasti kötüdür fiber veya kevlar iyidir yönünde ancak çok uçuk fiyatlar görüyorum bide polikarbon mevzusu var tabi ki şimdi ilk sorum polikarbon kasklar koruma sağlarmı alınır mı alınmazmı yoksa illa en az fiberglass mı almak lazım ve 1000 lira gibi bir bütce ayrıldığında bu bütceye uygun dayanıklı ve kafamızı koruyabilme yetisine sahip bir kask önerirmisiniz .Sonuç olarak motor 50 cc de olsa 250 cc de olsa kaza kazadır bu yüzden ekipman önemli. Şimdiden ilgili cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Allah kaza bela vermesin .