Kask konusunda yardım

Herkese iyi geceler kafa olcumu terziye olcturdugumde 58 cm demişti bende ona göre internetten LS2 rapid kask aldım m beden şimdi internetten araştırdığımda kaskı iki elimizle tutup kafayı sağa sola çevirdiğinizde dönmemesi gerekiyormuş ama ben yaptigimda kafam kaskın içinde yaklaşık 3-4 cm dönüyor çeneden bastirdigimda ceneme çarpmıyor ama burnuma değiyor burun önündeki plastik bu kask bana buyukmudur ? Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

Biraz oynaması normal 3 4 cm ise normal bence. Kaza anında kafandan çıkmasın kafan içinde dinlesin yeter

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
3-4 cm oynaması büyük bir oynama, buff ya da balaklava taktığınızda da mı oynama o kadar? Ebat konusundan ziyade kaskın tipi sizin kafa,yüz yapınıza uygun değilmiş gibi sanki.

3 4 cm abartıyorsun gibi geldi bana.yok eğer öyleyse kafandan çıkar gider bu kask.ama ölçün doğru diyebilirum 58cm M bedene denk geliyor doğru ama senin kafa ölçün kaç ? 56 cm falansa o kask sana büyük.çünkü o kaskın bir esneme payı eskime payıda olucak.

Balaklava yada buff olmadan kask bugün geçti elime işten cikasiya anca denedim elmacık kemiğinin altına baskı uyguluyor oda o kadar değil hafif bir baskı gibi alna felan bı baskısı yok kafa yapısı olarak ta standart diyebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar