Kask Konusunda Önerilerinize İhtiyacım Var

Merhaba,

Kaliteli bir kask almayı planlıyorum, sayacaklarım arasında kaldım, görüşlerinize ihtiyacım var,

AGV K5-
Suomy Apex-
Shoei Qwest-

Bu kasklardan birini ya da birkaçını kullanmış kişilerin görüşlerine ihtiyacım var, görüşleriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

Daha motoru almadım ama eğitimlerde ve bikaç sürüşte Apex'imi kullandım. Kıyaslama yapamam ama Apex buğu yapmama konusunda beni memnun etti. Konforu da iyiydi fakat bu kafa yapısına göre değişir. Bir de ses konusu var. Ehliyeti ve eğitimi harley'le aldım -yani gürültülü çalışan bi aletle- hiç rahatsız etmedi. Şuncağızcık denemem kabul oluyosa apex iyidir :)

qwest üretimden kalktı diye biliyorum; bulacakların da eski üretim olur haliyle

Herkese değerli yorumları için teşekkür ediyorum, Apex'i deneme fırsatım oldu fakat hiç sürememiştim, konforu beni çok mutlu etmişti açıkçası, Qwest'in üretimden kalktığını bilmiyordum onu sildim, sanırım k5 i de apexten üstün gören yok şuan, bakalım son kararı mağazada alacağız sanırım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
n11 de 2016 modelleri hudson mağazsında ciddi indirimde.900 küsüre kafana uyarsa direk al.yok ben 2017 yenilerden alıcam dersen sadece desen rengi için 1500 tl ödiceksin.3 kaskta güzeldir zaten ama k5 te extra güneş vizörü var.buda kaskı zayıflatan bir etken.3 kasktada sıkıntı çıkmaz yani.kafanın yapısında kaskın yapısına göre sessizliği rüzgar sesi değişir.ben olsam 1 apex 2 shoei 3 agv alırdım.bu arada agv k5s modeli çıkmış onuda bir araştır derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar