kask, kıyafet, koruma tavsiyesi lazım

kaskta LAZER VERTİGO DRAGON derim :cat:gayet guzel sıyah wızoruyle 400 tl falan bende war cokta memnunum

kask olayını sonuçlandırmak istiyorum, adayları belirledim

1- GDR, mat siyah, çene açılır, 165 tl/4 (feyizoğlu) + kargo olabilir
2- ls2, delta, mat siyah, çene açılır, 190/12 (anes motor) kargo dahil
3- zeus, 3600, siyah, çene açılır, 270/(var ama ?) (endura martket) + kargo
4- laser granville, mat siyah, çene açılır, 300/12 (anesmotor) kargo dahil

bu dördünden hangisini alayım arkadaşlar? daha ucuza bunları satan varsa söylerseniz memnun olurum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimkileri söyliyim :):):)
kask:1000 euro uvex poly carbon
eldiven:hediye :mrgreen: sparco
maskeler:hediye :mrgreen: sparco yani kask çok önemli kardeşim kaska verebildiğinin en fazlasını ver al

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayakkabı-bot konusunda bir tavsiyede bulunmak isterim.

Yumuşak tabanlı bir spor ayakkabı ile motosiklete binersen korunma açısından kendini tehlikeye attığın gibi ayakkabının tabanının esneme payı yüzünden (senin kullandığın rx 125'in de peg ve fren-vites kolları demir diye biliyorum)
arka frende problem yaşarsın.

Çoğunlukla ön fren kullanırız ama arka fren de önemlidir.

Bileği sağlam tutan sağlam tabanlı her ayakkabı-bot iş görür bence.

laser granville siparişini verdim, şimdi sıra eldiven ve mafsallı dizlikte, bunlarıda alınca birkaç ay motoru öğrenene kadar alımı durdurmak istiyorum ama yaza sezon geliyor diye fiyatları gazlarlar mı acaba?

prosev scyco 50 tl/5 (yıldız tic), SCOYCO MX14 YAZLIK KORUMALI ELDİVEN 40 tl/5 (yıldız tic) bunları alsam mı acaba? feyizoğlunun sitesinde bu eldiven için 26 adet yorum yapılmış, herkes memnunmuş, prosev dizlikte mafsallıların en ucuzu, acaba dandikmidir? kullanan var mı? aslında bileğimi de koruyacak, parmakları kabarık tutmayacak birşey aklımda ama göremedim, tabi fiyat performansı alım şartları uygun olsun ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar