kask kilidi (aliexpress'ten) incelemesi

merhaba. forumda kask kilidine dair tek konu buldum, epey eski olduğu için ve linkleri öldüğü için yeni konu açayım dedim. aliexpress'ten kask kilidi almıştım. yaklaşık 25 gün sonra, yani bu gün geldi. türkiye piyasasını hiç araştırmadım ama ben siteden 3.16 dolara aldım. güncel kurla 8-8.5 lira gibi bi rakama tekabül ediyor. zaten çok karmaşık bi aparat olmadığı için fazla bilgi verecek bir şey yok. bi kaç fotoğraf ekleyeyim;

3wKSb

http://imgur.com/a/3wKSb

fotoğraflar yan çıkmış, idare edin.

üzerinde 2 tuş ve 3 haneli şifre var. şifresi değiştirilebiliyor. çelik halatın uzunluğu 112cm. aşırı sağlam bir görüntüsü yok. öncelikli işlevi caydırıcılık. çanta taşımayanlar için en azından kötü niyetli birinin kaskı alıp götürme ihtimali kalmıyor. kesmek veya kırmak için üzerinde aparat taşımaları lazım. küçük, hafif ve ucuz olduğu için tercih edilebilir. almak isteyenlere alışveriş yaptığım satıcının linkini atabilirim. iyi akşamlar.

Bende kask kilidi aramıştım geçen ay. Bu ürünü elime alarak inceledim. mağazadaki görevli kesilmez kopmaz dedi ama güvenemedim çünkü çok ince geldi.
onun yerine gene şifreli bir kilit aldım. Kask kilitleyebiliyorum. Kaskı kilitlemediğim zaman motorun ön tekeri ile motor koruma demirini de kilitleyebiliyorum.
4gymr7.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar