KASK KAPLAMA

ABİLERİM KARDEŞLERİM ARANIZA YENİ KATILAN BİRİ OLARAK SORUM OLACAK.
YENİ ALDIĞIM SHARK VANCORE KASKIMI, TASARIM OLARAK SHARK R PRO TASARIMI KAPLATMAK İSTİYORUM SİZCE BİR PROBLEM OLURMU KASKIN GÜVENİRLİLİĞİ AÇISINDAN.

BENİM KASKIM SHARK VANCORE (BEYAZ)

jjQqNW.jpg
[/url][/IMG]
o96dNX.jpg
[/url][/IMG]

TASARIM DA BU OLSUN İSTİYORUM

7PyBQN.jpg
[/url][/IMG]
PBO7GO.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Beceremeyebilirler. Zor iş kask kaplamak. bir de verniği bilmem nesi o havayı vermeyecek. Bence başka bir özgün tasarımla kaplatın. En azından diğerine benzemiş benzememiş mevzuu olmaz.

Aman boyamaya kalkmada ne yaparsan yap, kaplamada zor iştir herkese emanet edilmez.

kaplama yapma tecrübeniz varrmı daha önce hiiç yaptınız mı ? yapmadıysanız plasti dip kaplama spreyi var. 50tl spreyi ile kapla. istemezsen sökersin :D bildigin karbon spreyi. 1-2 sene sonra kaldırmak zor oluyor.. dezavantajı bazen kenarlardan bırakabiliyor kendini..

Bence bir reklamcıdan mavi,açık ve koyu gri mat folyo rica edin. Gerekirse 5-10 tl verirsiniz. Sonra kendiniz o renklerden kamuflaj deseni olacak şekilde parçalar kesin ve yapıştırın. Parçalar küçük olduğu için kabarma katlanma vs sorun da olmaz. Begenmezseniz sökün :)

boyamanın ne gibi bir mahsuru olduğunu bizede anlatırsanız seviniriz.eğer boyamadan önce koruyucusunu kazıyorlar falan diyecekseniz bunlar tamamıyla safsata,birileri bişeyler söylemiş gidiyor.kaskın koruyucu kısmı boya yada kaplaması değildir kask sağlamsa sağlamdır yosa boya yada kaplama kaskı hiçbir şekilde sağlamlaştırmaz.kaldıki hiç bir boyacı kaskın ana malzemesini aşındırmaz.eğer böyle birşey olsaydı tüm sürat tekneleri,karbondan yapılmış arabalar yada uçaklar birçok bakımlarında boyaları sökülüp tekrar boyanmazdı.EĞER SİZ BAŞKA BİR OLUMSUZLUK BİLİYORSANIZ BİZİDE AYDINLATIN.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar