kask kamerası için konum yardımı

Racing motor kullanıcısıyım ve Origin Strada kaskını kullanıyorum. Bugün aksiyon kamerası satın aldım, ancak çene kısmına monte etmeyi düşündüğümde aklıma takılan bir şey oldu. Motorda yüksek hıza çıkmak istediğimde, haliyle eğilicem ve kamera gidona temas eder mi, etmez mi bu aklıma takıldı. 250 SR kullanıcısıyım, bu konuda görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca, kaskımda interkom bulunmuyor. Kamerayı sol tarafa mı taksam diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kaskı ilk defa duydum adam akıllı bir şeyse 3d print chin mount modelini internette bulup bastırtabilirsin 250sr da öyle bi motor değil ne kadar yatarsan yat çenen depoya değmez

kaskı ilk defa duydum adam akıllı bir şeyse 3d print chin mount modelini internette bulup bastırtabilirsin 250sr da öyle bi motor değil ne kadar yatarsan yat çenen depoya değmez
hocam kask şu https://www.trendyol.com/origine/st...-p-877525407?boutiqueId=61&merchantId=1033437

yattığımda da zorlarsam çene deyiyor evet. sol tarafa montaj önerir misiniz?

ve dediğiniz ürün elimde mevcut aldığım kameranın içerisinden aksesuarları ile birlikte geldi

hocam kask şu https://www.trendyol.com/origine/st...-p-877525407?boutiqueId=61&merchantId=1033437

yattığımda da zorlarsam çene deyiyor evet. sol tarafa montaj önerir misiniz?

ve dediğiniz ürün elimde mevcut aldığım kameranın içerisinden aksesuarları ile birlikte geldi
Sağ ve sola montaj kask ağırlığını çok bozuyor, uzun süreli kullanımda fena boyun ağrısı yapıyor hatta bence kask içerisine ekstra gürültü bile yapıyor. En azından benim kaskta sağa taktığımda öyleydi zamanında. Ya çeneye, ya da kaskın direkt tepesine.

Düzgün açıda ayarlanırsa ben de depoya değeceğini pek zannetmiyorum. Yok ben CG'ci gibi yatıp uzanıcam motora diyorsanız en güzeli gidona bağlamak olabilir.

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
En mantıklısı çeneye bağlamak. Zaten kamera çeneden daha aşağıda durmuyor. Racing de depoya uzansanız bile gidon ile arasında mesafe kalır. Sağ veya sola bağlamak güzel bir fikir değil.

Kaskı giydikten sonra elinizi çenenize koyun. 2-3 parmak dan fazla çıkıntı yapmıyor ve bu çıkıntı gidona temas etmiyor ise çene en mantıklı çözüm.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben her yerine denedim, en iyi yer çene.. kaskın üstüne takınca gidon görünmüyor kayıtta ve 70 km hızın üzerine çıktıkça birisi saçlarından tutup geri çekiyor gibi kafan geri gidiyor.. kaskın yanlarına takınca da bu sefer birisi kulaklarından sağa sola çekiyor gibi oluyor.

ben kamerayı kaska "dayson" ile yapıştırdım, çok kuvvetli ve esnek malzeme, silikon malzeme.. denizcilik ve otomativ sektöründe de kullanılıyor, su yalıtım ve kuvvetli yapıştırma... sökmek istediğinde falçata ile kesiliyor ve kolonya ile kalıntıları çıkartabiliyorsun.

bazıları garip garip yapıştırıcılar kullanıyor ve sökerken kaskın kaplamasını kopartıyor o derece, gerek yok, bu iş için "dayson" gayet iyi yapıştırıcı.

ben her yerine denedim, en iyi yer çene.. kaskın üstüne takınca gidon görünmüyor kayıtta ve 70 km hızın üzerine çıktıkça birisi saçlarından tutup geri çekiyor gibi kafan geri gidiyor.. kaskın yanlarına takınca da bu sefer birisi kulaklarından sağa sola çekiyor gibi oluyor.

ben kamerayı kaska "dayson" ile yapıştırdım, çok kuvvetli ve esnek malzeme, silikon malzeme.. denizcilik ve otomativ sektöründe de kullanılıyor, su yalıtım ve kuvvetli yapıştırma... sökmek istediğinde falçata ile kesiliyor ve kolonya ile kalıntıları çıkartabiliyorsun.

bazıları garip garip yapıştırıcılar kullanıyor ve sökerken kaskın kaplamasını kopartıyor o derece, gerek yok, bu iş için "dayson" gayet iyi yapıştırıcı.

kral, benim kaskımın çene kısmı yapıştırılacak aparatın arka kısmına uymasında zorluk çıkartacağı için alternatif aradım ama üst ve yana yapıştırmaktan vazgeçtim ya çeneye yapıştırıcam ya da iade edicem. İnternette biraz araştırdın sun-fix isimli kalıp yapıştırıcı ile kalıp çıkartıyorlar ve onun üstüne yapıştırıyorlar mantıklı da geldi açıkçası eğer senin dediğin yöntem daha kolay ise onu da yapabilirim kaskın çene kısmı ise şöyle.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
kral, benim kaskımın çene kısmı yapıştırılacak aparatın arka kısmına uymasında zorluk çıkartacağı için alternatif aradım ama üst ve yana yapıştırmaktan vazgeçtim ya çeneye yapıştırıcam ya da iade edicem. İnternette biraz araştırdın sun-fix isimli kalıp yapıştırıcı ile kalıp çıkartıyorlar ve onun üstüne yapıştırıyorlar mantıklı da geldi açıkçası eğer senin dediğin yöntem daha kolay ise onu da yapabilirim kaskın çene kısmı ise şöyle.

biliyorum, yeşil renkli taş gibi bir malzeme, kusmuk gibi bir rengi var ve taş gibi sert oluyor kuruyunca. şu aşağıdaki videoda güzel tarif etmiş ama çift taraflı bantın geleceği kısma siyah boya sıkma sen, bantın yapışacağı yere boya sıkmak ile onlar hata yapmış sen o hatayı yapmazsın..

ikinci bir videoda kendi kullandığım yapıştırıcıyı göstereyim, benim çift taraflı bantım yok diye ben "dayson" kullandım, bildiğim bir yapıştırıcı ve biz çok kullandığımız için elimde var diye kullandım... kendi yöntemimi sana öneremem çünkü uygulaması biraz eziyet olur. şekil vermesi ve temiz uygulama yapması zor benim kullandığım silikona.

benim kullandığım silikon, bu yapıştırıcıyı ben her yerde kullanıyorum, yırtılan iş önlüklerini bile bunla yapıştırıp devam ediyoruz. çok sağlam mermer, kumaş, cam, tahta, seramik v.s. her malzemeyi yapıştırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar