HERKES UZMAN OLMUŞ KONUŞUYOR İŞTE BİEY KARDEŞİM LAF OLSUN DİYE OLMAMIŞ DİYEBİLİRSİN, BEĞENMEDİM DİYEBİLİRSİN FİKRİN VARSA FİKİR VEREBİLİRSİN AMA BÖYLE ALAKASIZ KONUŞMALARA KIZIYORUM.BEN ORADA KASKA APARATI TAKARKEN MİNİMUM ZARARDAN BAHSEDİYORUM ARKADAŞ NE ANLATIYOR.

r:
Mühendis değilim, profesör bilimadamı değilim, ama senin yaptığının kaskın koruma özelliğini öldürdüğünü biliyorum. Belki 100 liralık kask diye önemsemiyorsun fakat içerisindeki o köpükleri, dışındaki o kabuğu deldikten sonra o kask çöp artık. Ben işlevini beğendim, fakat babamın hayrına demiyorum, birşey biliyorum ve paylaşıyorum "Kaska açılan delik kaskın koruma özelliğini öldürür". Sen ne biliyorsunda paylaşıyorsun peki. Kaskı falan deliyorsun kafana göre. 1000 euroluk karbon Arai kaskın olsada delcenmi onu?
İnternete Kask Konusu yazsan zaten bu konu hakkında güzel bir video çıkıyor. Sen araştırdınmı, okudunmu, arayıp Araiyi falan sordunmu hiç benim neyi bilip bilmediğimi sorguluyorsun. Senin bilmediğin şeyleri biliyorum aynen.
10 dakikanı ayırda kültürlen.