Kask Kameralarından Motosiklet Kazaları

3. Video Tam bir trajedi...

Ne amaçla Nasıl bir kafa ile Öyle bir dönüş yapmaya çalışmış Araba sürücüsü anlam veremedim.:silent:

O videodaki araba sürücüsü muhtemelen öncesinde bir sebepten ötürü motora gıcık oldu ve motoru solladıktan sonra öfkesine yenik düştü.O hareket tamamen motorun önünü kesmeye yönelik bilinçli olarak yapılıyor.Acemi işi değil.

3. videoyu daha önce de seyretmiştim. Çok düşündüm motorun bu kazadan kurtulma şansı hiç var mıdır diye.

Geyiğe çarpan harbiden videoda da söyledikleri gibi çok şanslıymış iyi tutmuş motoru ayakta

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3, videodaki otomobil sürücüsü resmen adama dönüp çarptı.Bunu kasıtlı yaptıysa tam bir ALÇAK..adam öldürmeye tam teşebbüs..

Mersin İl Temsilcisi
Kazaların çoğu panik frende veya kıvıttıramamada gerçekleşmiş...

3. videoyu daha önce de seyretmiştim. Çok düşündüm motorun bu kazadan kurtulma şansı hiç var mıdır diye.

bence motor sağa değilde sola yönelse kurtulabilirdi..
çoğu kazada bu hatayı yapıyoruz..ben en azından arabamla çok yaptım..o anki psikoloji nasıl birşeyse tersine kırmak hiç aklına gelmiyor..

5. videoda sanırım viraj içinde vites küçültünce arkadan çekme yapmış ve önü altına almış. Yanılıyor muyum? Arkasından gelen de öpmek zorunda kalmış...

3. video da ki araba sürücüsünün bir *muşla* yardımıyla sağ elmacık kemiğine yukarıdan asağıya doğru 23 derece ivmelenme ile bi yumruk atmak geldi içimden.... 1. videoda ise düşüceğini anladığın zaman motoru düşünmeyip kendini düzenli bir şekilde atmak kötünün iyisi diye düşünüyorum

3. video da ki araba sürücüsünün bir *muşla* yardımıyla sağ elmacık kemiğine yukarıdan asağıya doğru 23 derece ivmelenme ile bi yumruk atmak geldi içimden.... 1. videoda ise düşüceğini anladığın zaman motoru düşünmeyip kendini düzenli bir şekilde atmak kötünün iyisi diye düşünüyorum

insan motosiklet üzerindeyken çok önemli kararları saniyeler içinde ve soğuk kanlılıkla vermesi gerekli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar