Kask Kafalilar..

Havalarin sicaklastigi su gunlerde 3 tip kask kafali motorlar goruyoruz, bunlarin ilki cesur yurekli bana birsey olmaz diyip kask takmayanlar.. bunlari anlayabiriz genelde cahil insanlardir, hayati da onemsemezler, detayli dusunemedikleri, iyi kotun muhasebesinde yetersiz insanlardir, aldiklari risk bazen onlari mutlu edebilir cunku hayatta basarabildikleri ender seylerden biridir..

2. kask kafali tipler kask takarlar, genelde kasklarin cani cikmis durumdadir ve trafikte ceza yememek icin takarlar ama kafalari bir adim daha detayli dusunemediginden kaskin baglantisini yapmazlar, bu baglantinin yasam ile olum arasindaki ince cizgi oldugunu anlayamazlar, cokda fazla birsey beklememek lazimdir..genelde kazalarda olurler ve kasklari okadar ileri firlarki kask takmadiklari disunulur..

3. tipte olanlar en korkuncudur keza kaski kase gibi alnina kadar takarlar, buyuk kismi cezadan yirtacagini dusunur, kendilerine guvenleri vardir ama ici bostur, detayli analiz ve muhakeme yeteneklerinden buyuk oranda yoksundurlar.. genelde egitilemezler, yasamini surdurebilecegi kadar hayat bilgi ve gorusine sahiptirler.. Genelde kazalarda olurler kasklari okadar hizli yer degistirirki mobese goruntulerinde kazayi birakip ucan kaska gozunuz takilir...

Bunlara ekleme yapilir ama asgari goruslerim boyledir..

Koluna takanlar benim favorim, kazadan sonra neler yaşıyorlar düşünmek bile istemiyorum.

4)kaskı kollarına takanlar genelde kızların onlara bakıcağını düşünürler ve kaskı bir dirseğini korumaya calısmak için takarlar ama bir kazada yasarlarsa keske elime koluma takıcağıma kafama taksaydım derler cok guzel bi tespit olmus hocam

Kaskı kola takmak kadar salakça bişey yok bence. Evin önünde durup kaskımı çıkardım diyelim, kaskı koluma takıp garaja inmek bile rahatsız ediyo. Bilek hareketini kol hareketini engelliyo, 1 dakika bile taşıyamam kaskı öyle. Ayrıca kola takılan kaskın korumadığı gibi kaza durumunda kolu da kırabileceği söylenir. Metal saat takmak bile bilek için risk aslında.

3 nmaralılara gıcık oluyorum geçerken o kaska yumruk sallayasım geliyo.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 numaraya bende ayar oluyorum .

3 numaraya ben gülüyorum. Genelde motosikletin üzerinde ördek gibi oturuyorlar. Fazlasıyla komik gözüküyorlar.

Nedense bu konuyu görünce aklıma "Günübirlikçiler Belgeseli" geldi :)

https://www.facebook.com/Paylasman/videos/1133331536681170

Biz hangi sınıftayız ?
Markete bile giderken ne ekipmanı varsa takanlar olarak ? :silent:

Biz hangi sınıftayız ?
Markete bile giderken ne ekipmanı varsa takanlar olarak ? :silent:

enayi :))) çünkü bizler malız bu sıcakta motordan indiğimde vıcık vıcık ter olmak hoşumuza gittiği için hatta trafik durduğunda durmayın ulannn devam edin çok sıcak diye bağırmayı çoook sevdiğimiz için biz enayi sınıfındayız :D

Bence bütün bunlardan daha kask kafalı olanlar; kocaman kocaman motorlarda en kalitelisinden tam ekipman giyinip, 150-200-250 km hızlarla yol alıp, tam ekipman sahibi olduğu için kendisine bir şey olmayacağını düşünenler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"kot pantolon uzeri t-shirtle racing'e binip, one dogru egildiginde arkadan killi catali gozukup de o aradan ruzgari yiyenler"
diye de bi grup olmali :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar