KASK KAFALILAR BURADA (Kask Takmayanlar)

kask takmayanlar siz kendinizin degil herkesin can güvenligini tehlikeye atıyorsunuz kask'sız motor kullanmaya hayır çok büyük ceza verilmeli

kask derken kapalı kask mecburi olsun yoksa benim gibi dağıtırsınız :pr: buru dudağı daha yeni düzeldim :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Skullhunter demişki
Unutmayın bu yarışmanın tek amacı sosyal bir baskı oluşturabilmek. Güzel ülkemdeki ‘kask kafalı’ motorcu sayısını düşürmek
:cat: :cat: :cat: :cat: tabiki kafalarının içinde beyin varsa :queen: :flower:

Ok Arkadaşlar oldu olacak Kask Takmayanları Vatan haini ilan edelim Ve takmayanların kafalarını tizz vurdularalım. baktık olmuyor motosikletleri bundan sonrra kapalı bi şekilde imal edilmesini sağlıyalım
(sanırım ödülü aldım :p)

nickime bakmayın daha motorumu almadım ama kaskım hazır. airoh top-one olur kendisi. :mrgreen:
hiç kasksız yola çıkılır mı???

antakya bu av sezonu için (malesef) cennet sayılır. elimden geldigince foto yollamya calısacagım.

İnşallah lahmacunculari cekemeyiz gibi bi kural yoktur, :) gurzan abi başlamadın demi daha,eğer basladıysan yetişmek zor.ben iş cıkısı ava başlıyacam :).Valla mal yuklerken kasksız gecen motoları goruyorum ve içim gidiyor :pr: Bu arada Bursa'dakiler aman dikkat edelimde birbirimizin fotoları yollamayalım,kendim zaten takarımda babam yılın kask kafalısı secilmesin :cherry:

normalde kasksiz cikmam ama odul buyuk.
acaba kendi fotomu cektirsem 'kasksiz guzel bir poz verip', hile yapmis mi olurum ?

ya haber tez yayıldı galiba. sokağa çıktım bütün gün ancak 9-10 tane yakalayabildim istanbulda. 1-2 gün daha böyle giderse çekilecem ben yarışmadan. herkese şimdiden başarılar. ben herzaman yaptığım gibi yolda gördüğüm kasksızları uyarmaya devam edeyim. ha bu arada işini lahmacuncu ve pizzacılara bırakanlar hiç uğraşmasın, hepsi kask takıyo. 3-5 tane büfenin önünde bekledim :) , bütün elemanlar kask takıyodu.

Çok debelendim ama olmadi yahu :thumright:

Adami uzaktan görüyorum, gölgemden hizli biçimde foto makinasina davraniyorum. Hemen makinemi atesliyorum :p Ama ya fotoda kayma oluyor ya da adam çoktan geçmis oluyor. Sonunda polis radari gibi elimde makina bekleyecektim :p

ben su kebapcılara hastayım adamların bı tanesı takmıor ya. adamlar kaska karsı. KASK TAKMAYAN KEBAPCILAR :BİRLEŞİN.......!!!!!!!!!!!1

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Oglen yemek arasında en az 30 tane kasksız motorcu gordum ama fotograf makinası yoktu yanımda :(

ya tamam bende cok goruyorumda motor ustundeyken bunları nası cekicem :silent: valla fotograf makınasını dusurursem 20 tane kask verselerde fayda etmez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar