kask ile uçak yolculuğu

Merhaba polonya da okul okumaktayım izmire dönücem tatil için burdan kask satın aldım ancak sadece 8 kg el bagaj hakkım var ukrayna hava yolları ile uçacağım kaskımı elimde götürsem ayrı bagaj parası alırlar mı? yada bagajımda götürsem herhangi bir sorun olur mu? yardımcı olursanız çok sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sana verilen kilo sınırlamasına el bagajın dahil değil. Uçakta yanına alıp koltuk üstüne yan şekilde koyma şansın var, hatta. Bavula dahil eklesen ufak bir farklılıktan dolayı sorun çıkartacaklarını sanmıyorum. Ben defalarca verilen kilonun üstünde malzeme ile uçuş yaptım. Nadirde olsa ek ücret talep edenler oluyor ama genel olarak es geçiyorlar bu konuyu.

Kafana tak, soran olursa "kafatasımda çatlak var, tehlike altındayım, takmam lazım" dersin.

Şaka şaka, yanına alsan bir şey demezler diye düşünüyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Internette o hava yoluyla uçanların izlenimlerini bulun. Mutlaka vardır. Bazı hesaplı şirketler ciddi katı kurallı olabiliyor. Başıma geldi daha önce. Tam uçağa gireceğimiz yerde ikinci bir tartı vardı ve biri her binenin bagajının büyüklüğünü kontrol edip şüphelendiğini tartıyordu.

O hava yolunda da sanirim ekstra bagaj satin alabilirsin.. sorun cikarsa oyle yaparsin

Daha ønce ben el bagajinin icinde kask gøturdum Turkiyeye.Emin olmak icin ønce havalimanini aradim ve bir motosiklet kaskimin oldugunu el bagajimin icinde ucagin icine yanima alarak gøturup gøturemeyecegimi sordum,onlarda alabilecegimi bir mahsuru olmadigini søylediler...Hatta bu yaz tekrar gøturecegim.... 8 kiloluk yuk hakkimin icinde tabiki..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hava yollarinin tutumlari arasinda ciddi fark var. Mesela kimileri ikinci el bagajina izin vermiyor. Tek el bagaji icin de kilo ve boyut sinirlamasi var, ki kaskin kalinligindan ince. Bagaj hakki ise hic yok, ekstra satin aliyorsunuz. Ama bilet ucuz.

"Yoksa benim basima geldi sorun olmadi" cevap degil.

valla ben 0 aldığım kaskın kutusuyla binmeye çalıştım daha bavul teslimde almayabilirler dediği için kutudan çıkartıp kask çantasına koymuştum.ama kapıda sormadılar bakmadılar kutusuyla bile sokarmışım bir daha öyle yapıcam.genelde ne bu diyorlar kask diyince devam ediyorsun:).8 kilo artı kask alsan yanına pek sıkıntı çıkartmazlar o kadar da pinti değillerdir

Ucuz bilet satan havayolları cidden bunu mesele yapabilir. THY veya diğer köklü firmalar mesele etmeyebilir.

uçuşum iptal oldu salgın yüzünden tekrar thy ile bilet aldım kaskım büyük bir kask özel yapım markasız kask şekil için aldım zatende bunun için ekstra bagaj hakkı almalımıyım? yoksa direk elimde taşısam kimse ses etmez mi TÜRK HAVA YOLLARI ile uçacağım

ben 3 kere elimde kaskla uçağa bindim kaskı ayaklarımın arasına koydum kimse birsey demedi

Forumdan Uzaklaştırıldı
uçuşum iptal oldu salgın yüzünden tekrar thy ile bilet aldım kaskım büyük bir kask özel yapım markasız kask şekil için aldım zatende bunun için ekstra bagaj hakkı almalımıyım? yoksa direk elimde taşısam kimse ses etmez mi TÜRK HAVA YOLLARI ile uçacağım

Niye THY'yi arayıp sormuyorsunuz?

Doğru bilgi alabileceğiniz bir yer varken niye ısrarla motosiklet forumuna yazıyorsunuz? Tutun ki evet dedi biri ve yakın zamanda değişikliğe gittiler. N'olacak? "motosiklet forumuna sordum, olur dediler" mi diyeceksiniz? Arayın sorun yahu. Para verip bilet almışsınız. Cevap vermek zorundalar sorularınıza.

Son düzenleme:
Niye THY'yi arayıp sormuyorsunuz?

Doğru bilgi alabileceğiniz bir yer varken niye ısrarla motosiklet forumuna yazıyorsunuz? Tutun ki evet dedi biri ve yakın zamanda değişikliğe gittiler. N'olacak? "motosiklet forumuna sordum, olur dediler" mi diyeceksiniz? Arayın sorun yahu. Para verip bilet almışsınız. Cevap vermek zorundalar sorularınıza.

zaten arayıp sordum almazlar dediler ancak bir çok arkadaş ben elimde götürdüm yazıyor gördüğünüz gibi o yüzden yazma ihtiyacı duydum

Kime inanacağınız size kalmış. Müşteri temsilcisi resmi olarak yasak olduğu için öyle cevap vermiş olabilir. Sahada tolerans daha fazla olabilir. THY cevabına göre hazırlanın, arkadaşlarınızın dediği gibi olmasını umut edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar