kask ile ilgili

selam arkadaslar 3 gündür kask kullanıyorum ve ilk gunler sorun yoqtu ama 3. gunden itibaren kask kulagımı sıkmamasına ragmen kulagımın ıcı ve başım agırmaya basladı kaskın cene kayısının baslangıcı tam kulagın oraya denk geldıgı ıcın olabılır. acaba kask bana kucukmu ama onceden soledıgım gıbı hiç bir sıkma yoq . belki ilk defa kask kullandıgımdan dolayı olabılırmı alısma suresı felan yada kask bana kucuk :S sizinde basınıza geldımı boyle olaylar yorumlarınızı beklıorum :)

saat 22:00 dan sonra okuyabılırım yorumlarınızı konuyu acıp kacmıs demeyın :D

yorumsuz:pale: benim başıma hiç böyle bi kask gelmedi:)

Ayrıca ağrıların için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...

Kaskın havalandırma ayarlarını bi kontrol et.
Eğer kask rüzgar alıyorsa, bu baş ağrısı yapıyor olabilir.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzun zamandır kask takmıyosan ve kulağın kask ile kafan arasında sürekli sıkısık kalıyosa ağrı yapabilir..:cat:

Kask kullanmaya sonradan başlayan için zor olabiliyo gerçekten.Kask çok rüzgar alıyosa ondan da olabilir ağrı yada dardır.

bence kaskını bi defalık değiştir baska bi arkadasının kaskıyla ondan sonra anlarsın kasktan kaynaklı mı? kücük olabailir.

bence sesten dolayı olabilir kulak tıkacı kullan eczanelerde vardı 8 ytl falandı heralde:)

kafanın ölçüsünü mezura yardımıyla alın hizasından ölç çıkan değeri bize söle,kaskının bedenini de söyle sana uygun olup olmadığını söyleyelim.

Bende de oluyor dediğinin aynısı ama kesintisiz uzun süre gidersem. 1 saat takılı kalsın kulaklarım ağrıyor. Akabinde başımda ağrımaya başlıyor durup dinlenmezsem. Kaskının markası modeli ne? Benimkiyle aynıysa millete söyleyelimde baş ağrıtan kask diye almasın bidaha başkası. :)

Not:Kulaklarım normal ebatlarda. Sorun kesinlikle kulaklarımdan değil. :)

ilhan uzun süreli sürüşlerde haliyle ağrı yapar , kaskın kafanı sıkması gerek hatta

baş agrısının sebebi sıcak ortamdan cıkıp ruzgarlı ortama gectıgım ıcın olabılır bide gıderken hava delıklerını acıodum ondanda olabılır belkide kaska alısık olmadıgımdan :) spordayken düşündüm ve aklıma geldı söylemesi ayıptır 2 hafta oncemı ne grıptım ve hımkırırken fazla zorladım basınctan dolayı sag kulagımda çıt dıye bı ses gelmıstı ve şuanda sag kulagım agrıo ondan olabılır

kaskım lazer vergito kaskın kucuk oldugunu sanmıyorum cunku kafam ıcınde bayagı rahat feyızoglundan alırken 3 kısı kontrol etmıstı kafama gore olup olmadıgını sadece rahatsız etmeyecek kadar az bısı yanak sıkıo okadarda olcak zaten kaskın amacı o

yav hala kaskımdan memnun deılım acaba zamanla gecermı bu kullanalı 8 gun oldu hala oyle kulagın alt tarafına kask kayısları baskı yapıo gibi acaba bu olay ruzgardanmı oluo bahsettıgım yer kaskın dısında kalıo, dişlerımde acıo . zamanla alısırmıyım . kaskı degıstırmek ıstıyom ama modelını cok sevıom ve iişte kullanmak ıcın pahalı bı kaskta almak ıstemııom çünkü düşüo kalkıo çizilio
acaba dıom maskeylemı denesem ama hadı denedım oldu dıyelım yazın napcam

üfff bu motosiklet işi ne dertlı bi iş :pale:

abı o kadar saat motor mu surulur yazık olmus sana
abi bir ilçe diye gezmeye çıktık, arkadaşlar gaza geldi, dağlara doğru üç ilçe geçtik :p
yav hala kaskımdan memnun deılım acaba zamanla gecermı bu kullanalı 8 gun oldu hala oyle kulagın alt tarafına kask kayısları baskı yapıo gibi acaba bu olay ruzgardanmı oluo bahsettıgım yer kaskın dısında kalıo, dişlerımde acıo . zamanla alısırmıyım . kaskı degıstırmek ıstıyom ama modelını cok sevıom ve iişte kullanmak ıcın pahalı bı kaskta almak ıstemııom çünkü düşüo kalkıo çizilio
acaba dıom maskeylemı denesem ama hadı denedım oldu dıyelım yazın napcam

üfff bu motosiklet işi ne dertlı bi iş :pale:

abi galiba küçük almışsın sen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar