Kask içine kulaklık

Arkadaşlar elimde MP3 çalarım için kulak içi kulaklıklar var, S2 Delta kaskla takmak sorun değil ama uzun yolda ve soğukta kullandığım Lazer Vertigo'yla takmak çok zor oluyor. Kask kafama tam oturduğu için normal bir kulaklık takmak çok zor. İnce kulaklıklardan bahsediliyor, bu tip kulaklıkları nereden bulabilirim?

yaa bende arıyoum onlardan alıcam ama bazıları çok pahalı

Kütük ne yapacaksın kulaklığı ? Diğer sesleri duymak zor olmuyo mu öyle ? Şahsen ben artçıyken düşünüyorum kulaklık..

ben kulak içine giren sapsız kulaklıkları anlamıştım

naproksenin link daha doğru
:)

Son düzenleme:
bende müzik dinlemeden yolculuk etmeyenlerdenim.Hatta benimki daha kronik bakkala bile gitsem mutlaka kulaklığımı takarım.öyle alıştım müzik olmayınca yola kendimi veremiyormuşum gibi geliyor :). aynı sıkıntı bendede mevcut ama bu kulaklıklar kulağın tamamını kapattığı için dışarıyla olan ilişkini büyük oranda kesiyor hiç bişey duymuyorsun diyorlar o yüzden kullanmaya tırsıyorum açıkçası :)

eger mp3 unle dinlemek istiyorsan sadece ben gecenlerde yani yaklasık 2 ay once kipadan bir kulaklık aldım 3 tl ye supper oldu su bluetooth kulaklıklarda oldugu gibi kulagının arkasından dolanıyor ve kaskı takıp cıkarırken kulagından cıkmıyor tavsiye ederim yüksek meblaları ilk etabta vermeye gerek yok!

ben hep mp3le yola cıkarım craetive kulaklıkları suomy kaskla olmuyo :) denedim kaskı takınca cıkıyo ses ekolu gelmeye baslıyo 65 ytlye phılıpsın kulak ıcıne gıren kulaklıkları var cıkma yok ve sesı daha rahat duyabılıyosunuz yanlız kaskı cıkartırken bıraz acıyo :)

eger mp3 unle dinlemek istiyorsan sadece ben gecenlerde yani yaklasık 2 ay once kipadan bir kulaklık aldım 3 tl ye supper oldu su bluetooth kulaklıklarda oldugu gibi kulagının arkasından dolanıyor ve kaskı takıp cıkarırken kulagından cıkmıyor tavsiye ederim yüksek meblaları ilk etabta vermeye gerek yok!

Bende o tip kulaklıklardan kullanıyorum philips marka ama gel gör ki kaskı çıkarmak işkence oluyor bende :D LS2 deltanın içinde kulakların orada boşlıklar var oraya bende kulaklık entegre etmeyi düşünüyorum. Dış ortamdaki olaya gelince. Zaten kulak tıkacı tüm motorseverlere tavsiye edilen bir şey. Biz bunun biraz farklısın kullanıyoruz. Sürekli aynı tip ses belirli bir zamandan sonra işitme kaybına uğratıyor insanı. Ben yola çıktıktan sonra player ın sesini açıyorum sonra kornama basıyorum duyabileceğim seviyeye kadar sesi açıyorum. Eğer kullandığınız kulaklıkta ses ayar bölümü varsa daha şanslısınız hızınız artınca ayarlayabilirsiniz sesi.

Son düzenleme:
Kulaklığı yol durumuna göre kullanıyorum. Şehir içinde takmıyorum, şehirlerarası yolda takıyorum, çok viraj değiştireceğim yerlerde devir saatim olmadığı için müziği kapatıyorum. Aselsan'lara bakayım.

kasklar için kulaklıklar var kulağını rahatsız etmeyen yumuşak düz ebayda satılıyor türkyiede de vardır kesin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar