Kask için site önerisi

Championhelmets güvenilir bir site mi? Arai marka bir kask almak istiyorum, önerebileceğiniz site var mı?

hocam istediğiniz kaskı önce bir mağazada deneyimleyip sonrasında internet alışverişi yapmanızı öneririm her markanın kafa yapısını farklı baz alıyorlar
site olarakta fcmotoda güzel indirimler oluyor isterseniz orayada bir bakın derim

Luc

Championhelmets güvenilir bir site mi? Arai marka bir kask almak istiyorum, önerebileceğiniz site var mı?

Champion Helmets güvenilir bir alışveriş sitesi. Fakat çok bekleyebilirsin. FC-Moto gibi stok tutmuyorlar ellerinde ve hızlı kargo seçenekleri yok.

Dostum şahsi tavsiyem kask alacaksan imkanın var ise bir mağazadan bakman duruma göre istediğin beden vs bulamazsan internetten verebilirsin yine

champion helmetsden almanı önermem iletişimleri o kadar kötü ki siparişinin ne durumda olduğunu öğrenmen 2-3 günün alabilir birde ellerinde genelde stok olmayıp iade veya başka bir seçenek sunuyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bütçe sıkıntın yok ise ruroc kask bakabilirsiniz.

18 Subat tarihinde fcmoto'dan Shoei GT Air 2 kaskımı satın aldım. Tabiki daha onceden magazaya giderek beden denemesi yaptım.
İlk başta begendigim kaskın bedeni yoktu, geldiginde beni haberdar et secengini işaretlemistim. 3 gün icinde kask stoklara geldi ve satın aldım. Suanda Almannya'dan cıkıs yapmıs gozukuyor. Heyecanla bekliyorum .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ruroc atlas 4.0 modeli ile birlikte izolasyon problemlerini çözdüler kumaşlarını daha kaliteli yaptılar. Diyecek birşey yok 4.0 alıp denemek lazım.
Ama 4.0 ın yorumlarına bakınca insanlar bayılmışlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam fc-moto da ürünlerde kargo ücreti gümrük ücreti vs oluyor mu?

Şu an 314,45 TL kargo ücreti var normal gönderimde. Bir de bizim gümrüğe geldiğinde kaskın Euro bedeli ne ise o rakamı o günkü kurdan TL'ye çevirip %18 vergi + 10-11 TL gibi de gümrüğe sunma ücreti ödüyorsun. Örnek vereyim; kask 200 Euro diyelim. Bugün Euro 15,56 TL. Sen siparişi geçtin, bankandan 3112 TL + 314,45 TL = 3426,45 TL para çıktı. Fcmoto kargoya verdi, 1 hafta sonra ürün bizim gümrüğe geldi. Gümrüğe geldiği gün reis de boş durmamış, saçma sapan "eyy Rusya sen kimsin yhaa" demiş olsun ve Euro 20 TL'ye zıplamış olsun. Ptt görevlisi sana teslimat yaparken senden (20 x 200 Euro) x 0,18 = 720 TL vergi + 11 TL gümrüğe sunma ücreti = 731 TL para isteyecek.

Anladım hocam teşekkür ederim. Aliexpress te bir çok motorcu ekipmanı mevcut. TR ye göre çok fazla seçenek var. Çok yüksek bütçelerde ürünler almayacağım.

Eldiven 200-250
Kask 750 - 1000₺

gibi rakamlar düşünüyorum. Aliexpress tavsiye eder misiniz ürün aldınız mı oradan

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Anladım hocam teşekkür ederim. Aliexpress te bir çok motorcu ekipmanı mevcut. TR ye göre çok fazla seçenek var. Çok yüksek bütçelerde ürünler almayacağım.

Eldiven 200-250
Kask 750 - 1000₺

gibi rakamlar düşünüyorum. Aliexpress tavsiye eder misiniz ürün aldınız mı oradan

Aliexpress'ten kask almayın. Elbet bütçe işi bu işler ama kaskta imitasyon ya da dandik ürün çok tehlikeli. Eldivende o paraya Türkiye'de de iş gören ürünler bulabilirsiniz ama kask için iyi araştırma yapmak gerek.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Şu an 314,45 TL kargo ücreti var normal gönderimde. Bir de bizim gümrüğe geldiğinde kaskın Euro bedeli ne ise o rakamı o günkü kurdan TL'ye çevirip %18 vergi + 10-11 TL gibi de gümrüğe sunma ücreti ödüyorsun. Örnek vereyim; kask 200 Euro diyelim. Bugün Euro 15,56 TL. Sen siparişi geçtin, bankandan 3112 TL + 314,45 TL = 3426,45 TL para çıktı. Fcmoto kargoya verdi, 1 hafta sonra ürün bizim gümrüğe geldi. Gümrüğe geldiği gün reis de boş durmamış, saçma sapan "eyy Rusya sen kimsin yhaa" demiş olsun ve Euro 20 TL'ye zıplamış olsun. Ptt görevlisi sana teslimat yaparken senden (20 x 200 Euro) x 0,18 = 720 TL vergi + 11 TL gümrüğe sunma ücreti = 731 TL para isteyecek.

120 euroluk monta 343 lira vergi ödedim fc motodan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar