Kask için ses sistemi yapımı

Son düzenleme:
Ben de kullnıyorum.

Jack ı sabitlemen yanlış olmuş. Jack bozulacaktır.Serbest bırakmanı öneriyorum.

Ayrıca 80 km üzerinde ses yetersiz oluyor ben anfi kullanıyorum. 2 w anfiyi direk bağlayabilirsin.

Nws2o5 f modeli var sony in. Su geçirmez sporcu mp3 çaları. Kordonu da var motosiklete monte edebiliyorsun.

...

Ben de kullnıyorum.

Ayrıca 80 km üzerinde ses yetersiz oluyor ben anfi kullanıyorum. 2 w anfiyi direk bağlayabilirsin.

Nws2o5 f modeli var sony in. Su geçirmez sporcu mp3 çaları. Kordonu da var motosiklete monte edebiliyorsun.

...

ben sadece telefonumu bluetooth'tan bağlıyorum, müzikte ve telefon görüşmesinde mükemmel kalitede ses alabiliyorum, sizde bluetooth kiti de var mı bilmiyorum ama üzerindeki butonlar sesi3-4 kat artırıyor, max seste kullanamıyorum bile Bass lar çok güçlü.

Deniz baykal gibi sert muhalefetler çıksada,bence çok güzel olmuş.

Ellerine sağlık,tebrik ederim:cat:

Basic kit(2 hoparlör+mikrofon+çip) 65euro -->>http://www.mototalonline.com/?urun-detay_166_NOLAN__N-COM_N_42E_Basic_Kit_.html

Bluetooth kit(+batarya kablo vs.) 200 euro-->>http://www.mototalonline.com/?urun-detay_172_NOLAN__N-COM_BLUETOOTH_KIT_2.html

abi senin kask da Nolan. hoparlör yerleri varmıydı? Eğer yer olmadığı halde koyabildiysen tebrik ederim, adamlar öyle yapmış ki, bir kabloyu yanlış yerlerştir, pedler oturmuyor ve kulağa çok baskı yapıyor.
Kullaklık yeri yoktu ama ordaki boşluğa yerleştirdim ve çok güzel uydu :cat:

Ben de kullnıyorum.

...

Bence jak a hiç bir şey olmaz çünkü çok sıkı geçti :bounce:

hocam nolanı matkapla deldiğini gördüm kaska zarar vermiyormu?
Dikkat edersen kaskı delmedim. Kaskın kenarındak plastik parçayı deldim :wiinkk:

Deniz baykal gibi sert muhalefetler çıksada,bence çok güzel olmuş.

Ellerine sağlık,tebrik ederim:cat:
Bencede :cat::cat::cat:

İyi calisma fakat yagmurda bi bozukluk yapmaması dilegiyle yanından degılde altından kulak ve cene hizası arasına yapılsaymıs zaten jak tutardı cıkcagını sanmıyorum hemde yagmurdan etkılenmemıs olurdu uzun ömürlü bi iş olurdu.Denemeniz cok basarılı smdı bunu gelıstırmede :) Kulaklıgın daha saglamını takardım ben olsam Muzıgı sevıyorumda Muzık dınlerken ıvır zıvır seslerı duymamak ıcın daha yuksek wolt da bı kullaklık cok iyi olurdu .Ellerinize saglık :cat:

bende çift kişilik intercom kullanıyorum.mp3 bağlayıp artçıyla birlikte müzik dinleyebiliyorum.müzik çalarken bile gayet net konuşabiliyorum.
otobanda 80 dan sonra cızırdamaya başlıyor.100 den sonra susuyoruz zaten konuşmuyoruz duyulmuyor.ama sanırım mikrofona rüzgar çarptığı için iletişim kopuyor kalitelili kulaklık mikrofonla daha da hızlı giderken bişey olmaz gibime geliyor.
sıkışık trafikte, yavaş giderken, köy yollarında, çok arabanın geçmediği sakin yerlerde iletişim gayet keyifli tavsiye ederim.

ben kaska değil de direk motora ses sistemi yaptım. son bir kaç görsellik kaldı. onları da yaparsam tadından yenmeyecek bir şey olacak 150 zc'm. 80 kilometre hıza ve dandik mondial kaskın aldığı rüzgar sesine rağmen gayet net şekilde müzik dinleyebiliyorum. son işlemlerden sonra başlık açıp resimlerini eklerim.

Böyle bir kulaklığı kaskın içerisine monte etmeyi düşünen arkadaşlara bir öneri de benden: Eğer müzik dinlemeyi seviyorsanız ve yolda her daim dinlemeyi düşünüyorsanız ses çıkışı yüksek kulaklıklar kullanın. Mesela kulaklıklarda 96db,102db, 108 db gibi çıkış güçleri yazar.Bu değer ne kadar yüksek olursa kulaklığın ses çıkışı da okadar yüksek olur.Bende 96db lik bir kulaklık kullandım,50-60 km üstünde giderken ses sonda olmasına rağmen çok az kalıyor.Kulaklıklar direk kulağa bağlı olmadığı ve çember tarzı tabir edilen kafa üstünden dolaşan kulaklıklar monte edildiği için dışarıdaki sesleri de duyabilirsiniz.

çok güzel olmuş
ben rap dinliyorum kulaklığı takdım çok ciddi oranda dikkatim dağıldı
artık motorda müzik dinlemiyorum

Öncelikle motor üzerinde yüksek ses ile müzik dinlenmesini kesinlikle önermiyorum.
Fakat uzun yolda orta seviyede ses ile dinlenen ne çok sert ne çok yumuşak müzik kesinlikle yolu daha eğlenceli hale getiriyor ve kısaltıyor.

Çok arayıp tarayıp sonunda bulup aldığım (o zamanlar yaygın değil , distribütörüne gitmem gerekti) , 5 yıl boyunca sorunsuz kullandığım , üstüne tanımadığım Sennheiser kulaklıklarımın taç kısmı kırılınca ben de aynısını eski kaskım Nolan N84 üzerinde denemiştim. Sonuç çok başarılı... Kulaklıklar öyle bass veriyordu ki kaskın dış yüzeyi subwoofer takılmış araba bagajı gibi titriyordu... Hala evde bir kenarda durur o kask...

Yorumlarınız için teşekkür ederim, ben sadece uzun yolda ve yaklaşık 180 km/h ile hala dinleyebiliyorum...:cat: bilginize.

bu benımde fıkrımdı ama sen önce davranmışsın :)
işciliğinde hiç fena olmamış çok orjinal duruyo :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar