Kask Için Kararsızım

aikido kullanıyorum memnunum
ama simdiki aklım olsa dha iyi birsey alırdım400-500 civarı

Teşekkürler arkadaşlar yola çıktım ve ls2 celtic yada g.mac alacağım yola çıktım deneyip kararımı vereceğim. Mağazalarda. Sağolun. Konuyu nasıl kaldırabilirim acaba.

dur tahmin ediyim şahitlerin vardı ama öldüler :D yav arkadaşım herşeye kabul rüzgar alıyor ses yapıyor fakat değil 1 metre 1.5metreden kaldırıma düşürdüm kaldırımdan asfalta düşüp yuvarlandı sadece çizik var ayrıca sayısız kerede motor selesinden düşmelerini saymıyorum yani senin ve benim yorumuma bakarsak ya birimiz yalan söliyoruz yada sana ayıplı mal sattılar ls2 düştüğünde kafanı korur görevini yapar fakat konfor beklemeyin
Maddi durumun nedir ne değildir bilmiyorum
Fakat benim tanıdığım 35 senedir motosikket kullananan bi abim var 50 yaşında
Kaç paralik beynin Varsa o kadarlık kask takarsin der bana
Git para biriktir yine de alma 70 liralık kask
Ls2 kaski bn elimden betona düşürdüm çatladı
Ikinci kask olarak nitro street kullanıyorum
Gayet ii
Arai kask hayatımı kurtardı
Halen kullanıyorum

marka kasklar herzaman için iyidir

fakat nitroyu ls2 den üstün tutma zihniyetini anlıyamıyorum
bende ikisi de var işte nitro 1.5 kilo sharptanda 3 yıldız almış ,vizorden hava kaçırır

bunlar akla gelen değil akla yatan kasklardır .bunları beğenmeyen ikisinide almasın çünkü ikiside aynı hatta diğeri daha kötü:farao:

marka kasklar herzaman için iyidir

fakat nitroyu ls2 den üstün tutma zihniyetini anlıyamıyorum
bende ikisi de var işte nitro 1.5 kilo sharptanda 3 yıldız almış ,vizorden hava kaçırır

bunlar akla gelen değil akla yatan kasklardır .bunları beğenmeyen ikisinide almasın çünkü ikiside aynı hatta diğeri daha kötü:farao:

Korkma korkma bende nitrodan soğudum kesesi yeten olursa aikido alabilir ama diğerleri hiçbirşey bunu direk satış temsilcisi söyledi bana ordan direk yorumunu söylüyorum. Bu yüzden LS2 CELTIC modelini alacağım inşallah. Sharp 4 yıldız. Ayrıca hava yaptığı denilen airbag özelliği var sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar