Kask İçin Kamera Aparatı Seçimi

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09CYBHRNJ/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A1Y3VXLNG2IBJF&psc=1

Buradaki ürün gözüme daha sağlam geldi. Diğerinde kayış vs devreye girince sallama vs yapar. Ama diğeri kaska yapıştırıldığı için oynama yapmaz diye düşünüyorum. İki ürünü de kullanmadım.

Hep merak ederim. Bu kasja yapışanlar daha sonra kaska zarar vermeden sökülebiliyor mu?

1. ürünün muadili bir şey kullanıyorum. Kayışları alttan ve üstten geldiği için vizörü kapatırken problem yapabiliyor. Bir de benim kaskımın çene bölümü çok geniş olmasına rağmen kayışları ne kadar sıksam da titreme ve sallanma yapıyor. 2. ürün hakkında çok iyi yorumlar duydum, ben de yakın zamanda sipariş vermeyi düşünüyordum. Sadece belki yapışkanları ekstra çift taraflı bantla desteklemek gerekebilir.

Hep merak ederim. Bu kasja yapışanlar daha sonra kaska zarar vermeden sökülebiliyor mu?

Kendi kendine düştü bile benimki =)

*

Kayışlı olanla o iş olmaz, vizör kapnmayacak bilmem ne bir sürü dert.
Diğeri daha sağlam gibi geldi ama kaskın ortasına oturduğu o yuvarlak kısım boşta kalırsa ne anladım o işte?
Kask nedir? Ben kendi kaskim için thingiverse'de bir model buldum, gopro bağlantısı için, 3d printer'dan bastım taktım onu kullanıyorum. bir çok kask için bulunuyor böyle çizimler.
Arai varken gopro'nun kendi kavisli parçası bile oluyordu.

Motosikleti
Honda CRF 250 Rally
Cevaplar için teşekkür ederim. Kask modelimi yazmayı unutmuşum. Kaskım: LS2 Challenger.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar