Kask ici temizlik

Nasıl bi kaskını var arkadaş sizin :) içi çıkmıyor mu? ben söküyorum kaskın içini yanak pedleri de dahil veriyorum hanıma oh mis gibi vernel kokusu :) uzun araklıklarla yıkamayın kirler nüfuz etmesin kaskın içine sık sık yıkayın.
Yahu yazdigimi okumadiniz mi :) cikarttim yikaaadiim :) cikmiyor meret.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

Yaninda kirbac ta geliyor mu?

https://www.mototas.com.tr/pictures/2015211143524_1995920_001_f_s.png

Kusura bakmayin, yazmasam karnim sisecekti :)

Bunlardan uzun yolda su dikis kisimlari baglanti yerleri ipleri iz yapiyo aman dikkat :)))
Insan temizlese de kask icini icine sinmiyor kafasina takarken...
Cevap veren herkese tesekkurler.
Lekelerin cikmasi icin tek carenin balaklava oldugunu anladik . Leke yapmamak :)

Balaklava ile yazın daha da sıcak olmuyor mu kaskın içi? Yazın tüm havalandırma deliklerini açtığım zaman bile anca yetiyor şahsen.

Ben de ilk önce öyle düşündüm, fakat aldığım balaklava hakiki termal cinsten, sadece kask varken de terliyorum fakat balaklava ile bu vıcık vıcık durumu hissetmiyorsun.

bende 1 senedir bu ürünü kullanıyorum. Balaklavaya bu kadar para verilir mi demeyin, kaskı kafanıza geçirdiğiniz ilk andan itibaren neden daha önce kullanmamışım diyeceksiniz.
1 senedir kullanmakta olduğum kaskımın pedlerini hiç temizlemedim. Çünkü hep balaklava ile kullandım ve onu yeter aralıklarla yıkadım. Tek renk değişiminin olduğu kısımlar kaskın ense kısmı yani kaskı taşırken elimin değdiği kısımlar. Ve ellerin en çok değdiği kaskın kayışları. Her ne kadar görünürde temiz gibi olsa da sezonu açmadan önce iç pedleri yıkayacağım.

böyle ortadan tek hat dikişli balaklava almayın, o dikişler çok rahatsız ediyor. iki sıra dikişi olsun ki, burnunuza çenenize batmasın.

http://urun.n11.com/maske-ve-balaklava/ross-termal-balaklava-P147575746?BEDEN=S+%2F+M&RENK=S%C4%B0YAH&gclid=CPfMnJOXydICFVW7GwodBEoBZw&gclsrc=aw.ds
Bende bundan var şu an, gerçi ben daha ucuza almıştım.

Mersin İl Temsilcisi
cosla oxi action ve ondan önce arap sabunu...

mikemmel sonuç..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar