Kask içi kulaklık

Merhaba arkadaşlar,uzun yolda malum kulaklık ile kask baya bir sıkıntılı oluyor. İnternette gördüğüm kask için bluetoth kulaklık var bunları alıp uygulayan var mı? yapan varsa nasıldır bilgi verebilir mi montajı nasıldır kullabilirlik ses kalitesi vesaire, yada başka alternatifleri var mıdır?

kask-ici-bluetooth-kulaklik-cift-kulaklikli__1058863828545656.jpg

Ben Kn-Master Alpha Kie aldım. Bunu kaskın içine monteliyorsun yana da interkomu takıyorsun, senin dediğin öyle değil ama. Ses performansı üründen ürüne ve kasktan kaska değişir. Benim kaskım çok rüzgar alıyor rüzgar ve müzik karışıyor ama yine rahat duyuluyor yani müzik. Bi kulaklık gibi olmuyor bu çünkü dışarıyı da duyuyorsun bununla. Şehiriçinde bu biraz daha avantajlı kulaklığa göre çünkü dışarıyı duyabiliyorsun.

Bu fotoğrafını paylaştığın ürünü bende merak edip araştırdim fakat iyi bir şey bulamadım. Konunun takibiyim. Bildiğim tek şey kaskin icindeki kulaklik yuvalarna oturmuyormus biraz içerdeki köpüğü siyirip yaptığında oturuyormus. Merak ettigim sey benim mikrofon nasil çalışıyor. Sesi iyi iletiyor mu kaskin icine giren rüzgar sesini kesebiliyor mu. Kullanan biri yardımcı olur ins.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Böyle bir ürün kullanıyorum, kaskım biraz fazla ses alıyor o yüzden uzun yolda müzik dinlemek dert ancak şehir içi gayet yeterli, mikrofonu da başarılı. Karşı taraf sesimi anlıyor, deneme yapmak için aradığım arkadaş, telefondan konuşmadığın belli ama sesin gayet net demişti.

Super Moderator
Merhaba vimoto V8 kullanıyorum intercom sınıfında gayet başarılı bir sesi var araştırmanı öneririm

benim için önemli olan şehir dışı zaten şehir içinde sağlıklı bulmuyorum ama şehir dışında rüzgarla karıştığında gürültü kirliliği olabilir mi diye düşünmedim değil açıkcası kullananlar merakla bekliyorum yorumu

Motosikleti
D400
Bambaska bir öneri verebilirim, eğer konusmayacak isen Xiaomi Redmi Airdots aldım 140 tl 'ye, kulak içi oldugu için hem rüzgar sesini kesiyor hemde inceden müzik acınca oldukca keyifli oluyor.

Bambaska bir öneri verebilirim, eğer konusmayacak isen Xiaomi Redmi Airdots aldım 140 tl 'ye, kulak içi oldugu için hem rüzgar sesini kesiyor hemde inceden müzik acınca oldukca keyifli oluyor.

evet onu bende düşündüm de sanki dışarıda kalan kısmın çıkıntısı fazla gibi geldi kaskı taktığımda baskı yapıp belirli bir zaman sonra kulağı acıtır mı diye düşündüm denemek lazım mağazaya gidip aslında ama malesef ki mağazalar kapalı ama açıldığında bunu denemek ilk işim olabilir

Baska motorlarla konusmaya ihtiyacim yok diyorsan Bluetooth olarak alman isini gorecektir.kulakliktan daha iyidir rahatsiz etmez dusmez cikmaz zaten kaskin icerisinde yuvalari var direk o noktaya yerlestirebilirsin

Ucuz yollu birşeyler yapmak istersen yaptığımı anlatayım. Bende Philips marka kulaklık vardı bilgisayarda kullandığım. Onun hoparlörlerini söküp kaskın içine bir güzel yerleştirdim. Her yerde satılan araba için olan Bluetooth kitinden de ucuz yollu bir tane aldım (15 TL falandı galiba). Onu da ön iç tarafa taktım mikrofonunu kullanmak için. Telefonla eşleştirdim. Müzik dinliyorum telefon gelirse de tek tuştan cevaplıyorum gayet işimi gördü görmeye devam ediyor. Yapali da yanılmıyorsam 2 yıl oldu sıkıntısız devam ediyoruz.

Motosikleti
D400
evet onu bende düşündüm de sanki dışarıda kalan kısmın çıkıntısı fazla gibi geldi kaskı taktığımda baskı yapıp belirli bir zaman sonra kulağı acıtır mı diye düşündüm denemek lazım mağazaya gidip aslında ama malesef ki mağazalar kapalı ama açıldığında bunu denemek ilk işim olabilir

benım kask bir tık büyük , kulaklık da kulak içini doldurup dısarı pek tasma yapmadıgından sıkıntı yaratmıyor.

ama denemenizde fayda var, kask ve kulak tipi nedeniyle bosuna para vermemiş olursunuz böylece

Xiaomi kulaklıklar la yaptığınız da verim alamazsiniz. Bende var denedim kask kulaginiza baski yapıyor ve kulaklığın tuşuna basıyor. Sizde basmiyorsa kask kafaniza uygun değil diye düşünüyorum.

piranha-2276-spor-kablosuz-kulak-z.jpg

şu tarz birşey nasıl olabilir acaba xiaomiye göre daha çıkıntısız gibi. ilk dediğimin yapımı nasıldır acaba yaparken elimde kalmasından korkuyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Niye?

Ben bundan kullanıyorum:

https://www.amazon.com/Plugfones-Guardian-Earplug-Earbud-Hybrid/dp/B00RC301N4

Hesaplı. Çok rahat. Motosiklet üzerinde günde 7-8 saat kullanmışlığım var.

Ful face kaskı çıkarıp takarken de hiç rahatsız etmiyor.

Bluetooth olmadığı için şarj ve pil ömrü derdi de yok.

dışarıdan çıkıntısı fazla olduğu için kask baskı yapıyor belli bir süre sonra buda kulağı acıtıyor ama sizin attığınız baya iyi çıkıntısız bunun bluetothlusunu bulabilirsem hemen alırım kabloya uğraşmayalım

Az önce keşfettiğim video. iş görür bütçen varsa 300 250 lira arasına bir interkom al

su geçirmez bir ses bombasi al kaska yapıştır. icindeki hoperlorden seri 2 hoparlor cek kaskin icine al sana intercom 30 tlye falan hemde bluetoothlu

Motosikleti
Tracer 7
Ben de apple airpods kullanıyorum eğer sabitleyebildiysem baskı ağrı hiç sorun olmuyor görüşme de rahatça yapılıyor fakat sabitleyene kadar ter içinde kalıyorum. Yarım kask ile hiç sorun olmuyor ama full face kaskı taktığım anda kulağımdan kayıp kaskın içinde seyahate başlıyor bu airpodlar ve kaskı 2-3 kere çıkarıp takmam gerekiyor ben de makul bir çözüm arıyorum o sebeple.

Biri Xiamoi kulaklık demiş evet cidden mantıklı olabilir ama bende de Xiaomi kulaklık var takıyorum fakat kaskı çıkartırken sıkıntı oluyor kulaklarım hep acıyor o yüzden artık kullanmıyorum kask kafamdayken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar