Kask Hediyesi!!!!

Evet millet babalar günü için eşim ve kızım bana hediye olarak kask almak isiyorlar.Sizden bi yardım istiycem anadolu yakasında hesaplı full face kask (model önerebilirsiniz)alabilecegimiz bikacç yer tarif edermisiniz....
BU VESİYLEYLE TÜM BABA LARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN:rendeer:

çok saol un!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Son düzenleme:
Ustaa Alacagin Kask Kesinlikle Ceneden Acilma Olsun....cok Rahat Oluyor....bendeki Uvex..ayrica Alacagin Kaskin Icinin Sokulup Yikanabilecek Sekilde Olmasina Dikkat Edin Ltf.:) Seninde Babalar Gunun Kutlu Olsun..:)

çeneden açılan kaskı önermiyorlar :rendeer: babalar günün kutlu olsun :rendeer:
izmirdeyim ama www.otmmarket.com en azından 10 ay peşin fiyatına :rendeer:

kimi de açılabilir tercih ettini açıp karnını (avatar) göstermiş..hepsi seninmi kimi yoksa kimisi başkasınınmı :) bak baklava çekti şimdi canım.nie koyarlarki böle resimleri

yarım kask ve açılabilir kasklar önerilmiyor kaza anında koruması az olduğu için.

Bende kesinlikle çenesi açılır kask tavsiye etmiyorum keşke o fiyata nolan isteseydim artrık benimki açık kalmıyor direk yolda düşüveriyor direk kazaya davetiye üstelik kazada dağılıyorlarmış belli zaten bir kaç kullanımda laçka oldu kendileri tecrübesizliğimize geldi işte...

Nolan veya hesaplı olsun diyosan Lazer öneririm ama tam kapalı almanı tavsiye ederim sadeve vizör açılsın çeneden açılanlar tehlikeli...

kaliteli bir marka alırsan çeneden açılmanın çok sakıncası yok.
@aytsakal, çeneden açılır kaskı çene açık kullandığın sürece (ister düşsün, ister düşmesin) zaten risk altındasın. o çeneden açma kısmı sürüş için değil, 2 dakika durduğunda kaskı çıkarmadan nefes alman için.

Anadolu yakasında acıbadem 4 yolun orada aksesuar , malzeme ve motor satan bir yer var hem uygun hem güzel kasklar var. Eğer düşünürsen numarasını yollarım. Ben sabah branda aldım.

Abi bende yeni kask aldım biraz araştırma yaptım. ( fiyat aralığı 100-150 Euro için) Nolan tavsiye ediliyor ama benim kafam XL bedenine biraz büyük geldiği için alamadım XXL side yoktu bende gittim Lazer Vertigo aldım. Fiyatı 100 Euro civarı. Yorumlarda genel anlamıyla güzel olduğu söyleniyor. Tek kusuru aşırı buğu yapması ama onuda buğu camıyla çözebiliyormuşsun. Babalar günü kutlu olsun herkesin (( babaların ve baba adaylarının :) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar