kask hayat kurtarmıyor

Anlamıyorum arkadaş aracın içerisindeyken emniyet kemeri ve hava yastıkları ile bile adamlar hiçbirşeye garanti vermiyorlarken kasktan ne bekliyorsunuz ki ?
Tabiki sen 300 basıpta bir yere yapışırsan ha kafan kaskın içinde yuvarlanmış ha kasksız yuvarlanmış birşey farketmez. Trafik kuralları bir bütündür. Hepsine harfiyen uy kaskınıda tak hala ölmüşsen artık onada kader diyelim.
Ölüme ne çare olmuşki kask çare olsun.
Bazı avrupa ülkelerinde trafik kazasından ölemler okadar anormal kaşılanıyorki. Herkesin kurallara uyduğu bir yerde nasıl oluyorda hala birileri ölebiliyor anlamında.

kars hayat kurtarmıyormuş... ben bundan sonra takmıycam... bu değerli bilgi için teşekkürler :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu başlığı "Kask TEK BAŞINA hayat kurtarmıyor" yapsak daha iyi olacak sanki...
@kral recep arkadaşımız mesajında boyun kırılması konusundaki endişesini dile getirmiş ve bunun çözüm yolunu sorgulamış. Bazı arkadaşlarımız da boyun koruyucular olduğunu belirterek çözüm yolunu göstermiş. Kaskımızla birlikte bir de boyun koruyucu kullansak daha iyi olacak gibi geliyor bana... (Kafamızda kask olması, boyun kırılması riskini arttırmaz diyorum sonuç olarak.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar