Kask Hakkında

Daha yeni motor alıcagım için korumalıklara bakma fırsatımda olmadı internette ufak bir araştırma yapınca kaskın ne kadar gerekli oldugu ile birlikte ne kadar da pahalı oldugunu gördüm fakat ucuz bir şeyde almak istemiyorum fiyatı uygun ve kaliteli bir kask önerebilir misiniz acaba

kullanaxağın motorun tarzına göre seç..ama bana göre nazi kaskı denen tasları yada önü tam açık kaskları önermem..en azından açılabilir kask olmalı..arazide bineceksen kross kask daha iyi bir seçim

bende kask araştırması yapıyorum benimde motorum yok,pazar günü fuarda detaylı olarak araştıracam,aklımda AGV var şimdilik daha karar vermedim...

bende çok araştırdım son anda ls2 den vazgeçtim..nolan n62 desenli bi model kask aldım...çok rahat ve çok da ağır değil....

Sonuçta ortada can olunca insan uyduruk bir şey alamıyor 15-20 tl lik ama alıcagım motosikletin yarı fiyatınıda kaska versem evdekiler tımarhaneye kapatırlar beni :D

LS2 kaskları şiddetle tavsiye etmiyorum. Ona vereceğin paraya 50-60 daha ekle Laser dragon-vertigo gibi modellerinden al.Memnun kalırsın.Ucuz bir orta kalite kasktır.

LS2 kaskları şiddetle tavsiye etmiyorum. Ona vereceğin paraya 50-60 daha ekle Laser dragon-vertigo gibi modellerinden al.Memnun kalırsın.Ucuz bir orta kalite kasktır.

aynen artık LS2'yi bende tavsiye etmiyorum pişman olursun hergün orasını burasını yapıştırdıkça:farao:

CBA

en kalitesi shoeı bence ama çok pahalı bende nolan var memnunum

LS2 ye 100 lira vereceğine Lazer'in LZ6 modelleri 130 liraya düşmüş... Kaçırmayın arkadaşlar !

hocam bende bi aralar kask araştırmıştım ve bu kaskı buldum ve bunu alıcam, bence gayet güzel bişeye benziyo, bu arada arkadaşlar bu kaskın markası sizce dandik bişey mi, özellikleri gayet güzel geldi bana. sizce nasıl bu kask, verileceği parayı hakeder mi?

http://www.motovizyon.com/dukkan/shamano-full-face-kask-p-199.html

dostum, markasını hiç duymadım onu söliyim :) bildiğim markalar lazer-nolan-shoei ve ls2'dir. lazerin de aynı paraya kaliteli kaskları var tavsiye ederim :)

sen demekki kaskı dış görünüş için kullanıyorsun. bak bu arkadaş da dış görünüş için KULLANMAK İSTEMEMİŞ HATTA ve fotoğraf herşeyi anlatıyor. banane benim nasıl göründüğümden dışardakilere.

Kask takmıyorum çünkü beni aptal gösteriyor. demiş bu şahıs ve ... görmüş :)

wearhelmet1sp8vw1.jpg

ben ve üstteki arkadaşlarımın bu kadar FULL FACE kaskta ısrar etmelerinin tek sebebi ;

KASLARDA DARBE DAĞLIMI

kaskresmihp0.png

delta kaskın tek amacı, gözlük kullanan arkadaşlara kolaylık sağlamasdır. onun dışında çenesi açık halde gezenlerin davranışları alışkanlıktan ibarettir ve çoğnunu da sigara içtiğini farkettim :)

demişiz bak ilgini çekeceğini düşünüyorum. :)

arkadaşlar ls 2 kullunıcısıyım kask gayet iyi uzun süre yağmurduxa dahi kullandım fiyat kalite endekslediğimizde parasını hak ediyo fakat hacmi büyük olduğu için rüzgara çok takılıyo bu sebeple yorucu ayrıca çene kısmı çok açık kalıyo bu nedenle biraz rüzgar alıyo bişi daha eklemek isterim kapalı kask açılıdan daha güvgnli her hangi bir darbede açılma riski var

açık kaskın.ayrıca kapalı kask genel olarak daha uygundur ve son olarak kazk önemli bi aparat çünki bi yerde canın ona emanet diyebiliriz paraya kıy durumun varsa iii bişi al bence

Son düzenleme:
digi_boy26 hocam haklısın ama lazerin vertigo modelleri güzel ve kullanışlı diye okumuştum, onlarda biraz daha tuzlu, feyizoğlunda 270tl gibi bir fiyatı vardı sanırım

bende yaklaşık 3 haftadır ls2 mono kullanıyorum. İzlenimlerim;

- 100km üzerinde rüzgar sesi rahatsız edebilir(kişiye göre değişir)
- lazer kaska göre sadece 200gr ağır diyebilirsin ama uzun süreli kullanımda o farkı daha fazla hissedersin :)
- bence kullanılan malzeme fiyatına göre gayet kaliteli
- daha önce bir arkadaşta belirtmiş çene altından rüzgar alıyor.
- büyüklük konusuna katılmıyorum çok yüksek hızda deneme şansım yok ama rüzgar direnci rahatsız etmiyor. aerodinamic'i gayet başarılı bence
- parasına göre alabileceğin iyi bir kask ben kendi adıma memnunum.

mutlaka ama mutlaka kask takmadan kullanma diğer korumlarınıda mümkünse edin hepsine ihtiyacın olabilir. Motor fiyatlarını araştırırken herkese tavsiyem korumalarıda motorla birlikte alınacak bir parça gibi düşünüp hesaplarını ona göre yapmaları.

sdağol ama kask bana göre değil arkadaşım

derhal bu siteyi terkediniz.....

[not]İlk fotoğraf: "Kask takmıyorum çünkü beni aptal gösteriyor."

wearhelmet1sp8.jpg

İkinci fotoğraf: " Kask takmayı sevmiyorum çünkü kask saçlarımı bozuyor."

wearhelmet2uj4.jpg

Üçüncü fotoğraf: "Hiç bir zaman kask takmadım çünkü hiç klas gözükmüyor."

wearhelmet3wb7.jpg

kendini ve sevdiklerini düşünmüyorsan yukarıda yazdıklarımı yok say !!!![/not]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar