kask dış kabuk boyutu !

Genelde ayrıntılı inceleme sayfalarında yatık veya dik sürüş için uygundur yazıyor. Şekil olarak algılamamız pek mümkün değil.
BU arada dikkat ettim bazı shark modellerinin çene kısmı baya aşağıya eğiliyor, yandan bakınca gaga gibi sarkmış. Rüzgar almıyacağından dolayı dik oturuşa müsait olabilir.

Honda msx 125 ile sharp speed r kask kullaniyorum. Ozellikle dik oturus icin oldukca basarili bir kask. Kalip olarak biraz buyuk ancak yine de tavsiye ederim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Caberg duke kaskı denedim. Oldukça büyük. Çene kapalı iken görüş açısı da dar geldi. Açık kaska fena alışmışım, çene kapalı bayağı daraldım. Bu tarz kasklara Alışabilir miyim acaba. Bir de çenesi çıkan modüler kasklara bakıcam.

Kocakafalara selam :king:

Fuarda kısmet olursa (bütçemi ayarlayabilirsem) Agv K4 modellerinden almayı düşünüyorum. Bir önceki kaskım Marushin fiyatının karşılığını veriyor ancak "astronot" gibi gezmekten sıkıldım. Kilolu olsam neyse diyeceğim de, profilden (vesikalık gibi bakınca) balkabağı takılmış korkuluk gibiyim :) Scorpion kaskın çok methini duydum ama bulmak zor. Geçen seneki fuarda gözüme çarpmadı.

Agv kaskların 2 farklı ölçüde dış kabuğu ürettiği yazılı ürün tanıtımında. Fuarda bulma şansım nedir ?

Agv k4 k3 de oldukça büyük deneyince anlayacaksınız belki kafanıza bile olmayacak.

Zeus ve Venom kasklara baktınız mı biraz daha küçük ebatlılar sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar