kask camının buğulanması

Bu arada, forumun arama motoru çok kötü, onu da belirteyim.
Anasayfada "yağ değiştirme hakkında" diye bir başlık var.
Arama kısmına geçip yağ değiştirme yazdığınızda, konu başlıklarını arattığınızda bu konu 23. sırada çıkıyor. Bunun üstünde gidon değiştirmeden tutun, renk değiştirmeye kadar her değiştirme var.

Son düzenleme:
google da zaten arattınmı genelde ilk sırada yada ikinci sırada bu forum çıkıyor.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Üç yıldır kullanıyorum.
Yağmur-yağış, yaz-kış hiç sıkıntı yaşamadım.
Tavsiye ederim.

bugu-onleyici-kask-cam-filmi-raleri-fogstop-tum-kasklarla-uyumlu__0487071372780734.jpg

86546179838182572625.jpg

pinlock bilmeyen insanla karşılaşmak bu forumda beni şaşırttı kendi güvenliğin ve sağlığın için biraz daha çok araştırma yapmanı öneririm. 1 Adet Pinlock işini görecektir iyi forumlar .

Givi spectrum 50.4 sniper kask kullaniyorum ve havalandirmalar açık olduğunda abartmiyorum sıfır buğu. Evden her gün saat sabah 8de ayrılıyorum. Adananin hava durumuyla da ilgili olabilir ama ilginçtir buğu problemi yaşamıyorum :) ya kasktan ya memleketten

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bir not: Orijinal Nolan pinlock'unuz var su koyvermeye başlıyorsa sökün, hem vizörü hem de pinlock'u sıvı el sabunuyla (çizmemeye özen göstererek avuç içlerinizle yumuşakça ovalayıp) bir güzel yıkayın, (Pinlock contasına özellikle ekstra temizlik yapın...) Koyun bir kenara kendi kendine kurusun. Tekrar taktığınızda ilk günkü gibi oluyor. Sanırım silikon sızdırmazlık contası kirlenince sorun yapmaya başlıyor. Bir de yazın sökün, boşu boşuna güneş ve sıcakla yıpranmasın.

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
pinlock bilmeyen insanla karşılaşmak bu forumda beni şaşırttı kendi güvenliğin ve sağlığın için biraz daha çok araştırma yapmanı öneririm. 1 Adet Pinlock işini görecektir iyi forumlar .

yeniyim. hayatımda ilk defa motosiklet aldım bilmediğim için soruyorum tecrübe sahibi üyelere.
forumun amacı da bu değil mi?

yeniyim. hayatımda ilk defa motosiklet aldım bilmediğim için soruyorum tecrübe sahibi üyelere.
forumun amacı da bu değil mi?

Forumun amacı kesinlikle bu ama google'a yazsan direk sonuç alırdın bende çok boş beleş konu aciyorum ama forumdaki ve googledaki arama konularina bakiyorum öncelikle ya konu tarihleri cok eski oluyor ya da cozumler isimi gormyuyor. Hem böylelikle bazi sorunlarina daha hizli cozum bulmuş olursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu tarz konuları görünce üyelik tarihine bakıyorum ve hiç yanılmıyorum.

sen ne biçim moderatörsün ya? adam yeni girmiş belki bilmiyor adam gibi sorusunu sormuş. yapıcı olman gerekirken pozlara bak. hiç yakıştıramadım sana. bence o statüyü boşuna taşıma Levent. Sinir oldum sana akşam akşam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar