Kask Bulamıyorum

Merhabalar, Yine bir kask soruları kusuruma bakmayın :)
Mt REVENGE Adlı kask arıyorum ama bulamıyorum. İnternette çok var ama kafa yapıma uyar mı, uymaz mı tereddütlerim var. Mersin’e 30 KM uzaklıkta bir yerde yaşıyorum ama Ne burada, Ne Mersin, Adana’da(Camgöz Motor dahil) Mt revenge satan yer bulamadım. Var mı bildiğiniz satan yer acaba ? Bulamazsam İnternetten sipariş edeceğim en son, gına geldi :D

Saygılarımla

mt revenge olmak zorunda mı? git ordaki dükkana hangisi kafana uyarsa onu al bütçene göre. internetten alıcan kafana uymıcak sonra iade etmeye çalışacaksın geri almayacak satıcı uğraş dur.

scooter kullanıyorsan ucuz bişey al.
Scooter kullanmıyorum kardeşim ya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------

mt revenge olmak zorunda mı? git ordaki dükkana hangisi kafana uyarsa onu al bütçene göre. internetten alıcan kafana uymıcak sonra iade etmeye çalışacaksın geri almayacak satıcı uğraş dur.

Olmak zorunda değil fakat bütçem doğrultusunda ve kullanıcı yorumlarına bakıldığında f/p olarak revenge modelinin iyi olduğunu düşünüyorum.

Merhabalar, Yine bir kask soruları kusuruma bakmayın :)
Mt REVENGE Adlı kask arıyorum ama bulamıyorum. İnternette çok var ama kafa yapıma uyar mı, uymaz mı tereddütlerim var. Mersin’e 30 KM uzaklıkta bir yerde yaşıyorum ama Ne burada, Ne Mersin, Adana’da(Camgöz Motor dahil) Mt revenge satan yer bulamadım. Var mı bildiğiniz satan yer acaba ? Bulamazsam İnternetten sipariş edeceğim en son, gına geldi :D

Saygılarımla

Ben de revenge kullanıyorum sharp testinden 5 yıldız aldığı için tercih ettim. Memnunum sıkıntı yaşamadım sadece vizörü pahalı geldi baya. Güneş vizörlü cam almak istesen kaskın yarı fiyatına geliyor. Diğer kask modellerinin kalıplarıyla biraz farklı sanki diğerlerinden daha küçük geldi bana, alırken deneyip L beden aldım. Sanki bi tık küçük olsaydı daha iyi olurdu dedim ama M çok aşırı sıktı. LS2 nin en son çıkardığı kasklara bak istersen eskileri iyi değil ama yenilerini beğeniyorum.

Almadan önce alacağın kişiyle konuş bir küçük yada bir büyük bedeni elinde varmı diye.Uymazsa değiştireceğini belirt ona göre al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar