Kask Bedeni

Merhabalar bugün birkaç motosiklet mağazasında kask denedim beden kafa çevrem 56 cm XS tam oturuyor kafamı sağa sola çevirirken kafamla eşzamanlı hareket ediyor (Small bedenler kafamı çevirmeye başladıktan biraz sonra hareket etmeye başlıyordu ancak Lazer LZ6 Kask bulamadığımdan deneme şansım olmadı ve internetten XS beden siparişi vermek zorunda kaldım kask kafamda nasıl olmalı, daha sonra içindeki süngeri açma yapar mı?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Kafatasini delmeyecek sakaklarini zonklatmayacak kadar geniş, yanaklarını sıkıp kafanda oynamayacak kadar sıkı olması bence en uygunu. İçerdeki pedler bi süre sonra genişliyo evet ama öyle beden değiştirecek kadar değil keşke deneyip alma fırsatın olsaydı ama hayırlı olsun şimdiden.

Hiçbir yerde bulamadım fiyatıda uygun olunca almış oldum Sharp tan 5 yıldız almış en uygun fiyatlı kask oldu sanırım (120 lira)

Hocam 55-56 genelde small oluyor diye biliyorum. Benim 56 küsür çıkmıştı S kafamı bayağı sıktı. Şuan biraz açtı fakat hala bile sıkıyor. Yedek bir kask alıcam bunu medium almayı düşünüyorum. Markalar farklı olsa bile ölçüler standart diye biliyorum.

Bende small kafamı çevirirken kask birazdaha geriden geliyordu x small tam oturdu biraz sıktı çok sorun olmaz sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar