Kask aliyorum yardim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kafami ölçtüm 58-60 cm arasi cikiyor tam net degil cetvel ile ip kesip ölçtüm. 60 dan fazla degildir, 56'dan kucuk degildir. Kask satan yere gittim xxl beden ls2 bile olmadi, olmadi derken yanaklarimi sikti gecer diyorlar. Small bedeni kafama girmedi zaten. Kafam ustten buyuk sanirim o yuzden. Netten siparis verecegim, ortalama 58-60 arasi kafa ölcusu olan biri xxl kask alsa cok mu buyuk olur?

M yada L olmalı sana. Yanaklar biraz sıkacak ama üstten kafa sıkmayacak.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Hazır biri başlık açmışken ben de araya sıkışayım

Kaliteli bir markanın düşük bütçeli bir kaskı mıdır? Daha orta düzey bir markanın pahalı bir kaskı mı? Soru biraz basit oldu ama özetle kafamdaki soru bu. Bunu almayı düşünüyorum, fikriniz nedir?

http://www.feyizoglu.com/Qwest-Kapali-Kask-Mat-Siyah-_50416.html#0

İyi forumlar herkese

Üstden sıkmayacak yanaklar biraz sıkacak bende öle aldım boğuluyormuş gibi oluyordum ama o yan pedler yumuşuyor şimdi çok rahat

Genelde "L" olur o kafa ölçüsü. Ayakkabı vurması gibi belli bi yerden kulak hizandan yukarıda, kafanın herhangi bir yerine baskı yapmıyorsa alınır o kask. Yanakları sıkması normal, hatta ağzını kapattığında içten yanaklarını hafiften ısırtacak kadar sıkmalı.

kaskların cam rengi hakkında ne düşünüyorsunuz.bazı camlar siyaha bakıyor onun görüşü nasıl?

Super Moderator
Internetten kask alınmaz!..
Alıyorsanız da kafanıza denediğiniz marka modelin/bedeni alınır.. (Yani ben yine de almam ama)

Mağazada Kafana uymadı ise net dr hic uymaz . Tecrübe ile sabit

Kask birebir denemeden alınmaz. Bir beden bile büyük alsanız kaskın koruyuculuğu soru işaretidir artık.
Tavsiyem netten almak zorunda iseniz firma ile önceden konuşun, beden olmazsa değişim isteyin. Ama işte o da sıkıntılı kaskta. Sağını solunu sökmeden, deneyip, olmuyorsa geri göndermeniz lazım. Ya da size denemelik bir kask gönderecekler filan.
Benim tavsiyem Hasanpaşa gibi, Şirinevler gibi motor aksesuarları satan firmaların birlikte olduğu yere gidip, mutlaka deneyip almanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar