kask alacaklar için 10ykr (yenikuruş )

Valla geçenler de bir konu vardı, 300 avroluk kasklar 120 dolar diye, Belkide arkadaş ordan getittirdi ya kafasına olmadı yada gönlüne satıyor... :) Yinede günahını almıyım. Hayırlı işler diyim ben. :)

gittigidiyor'a pek takılmıyorsun sanırım.sabit bir fiyatı var o fiyata teklif gelmezse satış gerçekleşmiyor.bide ne kadar arttırma görürse o kişi o kadar yıldız kazanıyor.(güvenilir kişi) maksatında bişey.o yüzdende 10ykr gibi fiyatlar ile açıyorlar ki arttırma çok olsun.fakat dediğim gibi mal sahibi bir fiyat belirli o fiyata kadar arttırma olmazsa satış gerçekleşmiyor

Fiyat limiti için asgari fiyat oluyor, bunda olmadığı için yazdım, asgari fiyat olsa asgari fiyata ulaşmadı yazısı oluyor çünkü.Birde xxlarge ama bu fiyata alıp kaskın altına bere bile giyilir :) kask internete düştü mertlik bozuldu demek ki :)

Ben mi yanlış gördüm yoksa gittigidiyor mi hacklandı :) ben yapmadım ha :)
----------

Son düzenleme:
10kuruşa kask alcama 15YTLye toptan siteyi alırım ya :queen:
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Süper Moderatör (BBRR)
gittigidiyor dan alışveriş yapanlar bilir her ne kadar asgarisizde olsa satıcı istediği fiyatı bulamassa satmaz.

şu an kask 30 ytl de diyelim 100 ytl yi buldu satıcının bu kaskı o fiyata vereceğini zannetmiyorum

Pardon ama sizde gittigidiyor açılıyor mu? Bende hala haklanmış şekilde duruyor :)
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Site açık paşam..Seni hacklemiş galiba site..:p

Dikkat ettiniz mi...Mete_han'ın açtığı topicdeki kaskla aynı model..:silent:

Dipnot: Asgarisiz satışı ilan sahibi isterse(uygun fiyat olmazsa) geri çekebilir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar