Kask alacağım.. Ama bütçeme uygunu yok. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Lazer'in giriş modelleri vardı galiba düük fiyata, ama senin fiyat aralığının üzerindeler galiba.

g06_9.jpg

GREX G 06 II
70€ = yaklaşık 125 ytl

Bu fiyata kaliteli kasktır...

full-face'de olur. Ama ARC kask çoooooook hoşuma gitti benim yaaa..

ARC var bende 2. kask olarak...kaliteli bir kask değildir... Biraz da rahatsız...

Son düzenleme:

GKN

sen airoh al bence
bende airoh un başka bi modelini kullanıyorum çok memnunum
ille çene açılır olsun diye düşünme
al sen airohu daha soora motou büyütürsen cebinede biraz para koyarsan onu artçı kaskı yapar istediğin kaskı alırsın:cat:

Lazer'in giriş modelleri vardı galiba düük fiyata, ama senin fiyat aralığının üzerindeler galiba.
Lazer'lere baktım. 150-170 arası degişiyor LZ6 modelleri..
g06_9.jpg

GREX G 06 II
70€ = yaklaşık 125 ytl

Bu fiyata kaliteli kasktır...

ARC var bende 2. kask olarak...kaliteli bir kask değildir... Biraz da rahatsız...
Görkem abi ARC'nin nesi kötü? Bence çok şık ama .. kötü diyorsan bilemem tabi..
sen airoh al bence
bende airoh un başka bi modelini kullanıyorum çok memnunum
ille çene açılır olsun diye düşünme
al sen airohu daha soora motou büyütürsen cebinede biraz para koyarsan onu artçı kaskı yapar istediğin kaskı alırsın:cat:
durum onu gösteriyor galiba.. ne yapalım kader-kısmet nasip..:queen:

Benimde anlamadığım açılırı ne yapıcaksın? Yolda sıcak oldu hadi açayım dersen ve o anda kaza yaparsan açık kaskla kaza yapmış olacaksın ve kapalı kaskın bir avantajı olamayacak.Yok ben hep kapalı tutarım diyorsan o zaman neden açılır alıyorsun?? Kapalı kask en güvenlisi kardeşim diyip sonra flip-up alıp sürekli açık gezenleri gördükçe gülüyorum açıkcası.Ben şehiriçinde yüksek sürat gitmediğim için boğuluyorum kapalı kaskla,daha da nemlisi görüş açım inanılmaz düşüyor,hafifçe yanıma bakmak için bile kafamı çevirmek zorunda kalıyorum.Şehirdışı giderken ise kapalı kaskımı takıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
airoh speed fire al işte hem ucuz hem güvenilir marka

Yıldız ticarette uygun fiyatlı Shark kasklar var, gidip bakmanda yarar var...

arkadaşlar herkese teşekkürler ama benim Burdur'da ikamet ettiğimi Profilimden görebilirsiniz. Yıldız Ticaret neresi?? Burda öyle bi yer yok..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

arkadaşlar herkese teşekkürler ama benim Burdur'da ikamet ettiğimi Profilimden görebilirsiniz. Yıldız Ticaret neresi?? Burda öyle bi yer yok..

ben yardımcı olayım yıldız ticaret istanbul sirkecide.popkorn ile 15 dk ordasın.serhat kardeşim.hemen yola çık.

zaten kafamı ölçtük. Özer024 abim sağolsun kamerayı açtım tarif etti bana! ne yapmam gerektiğini. Bedenim S. 55-56 arası bişeyler çıktı. yani S beden benim kafa..

Sana kötü haberm var feyiz in sitesine baktımda S beden yok :S Kesin alacaksan Telefonla arayıp S beden olup olmadıgını sorarsın hem belki pazarlık bile yaparsın ben parayı peşin vercem falan diye bi arkdaş aramışta indirim yapmışlar :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
sana kesinlikle çeneden açılır kask önermiyorum, hele hele ucuzunu almak istiyorsun bir de
her zaman için en güvenli kask tam kapalı kasktır...

Ok o zaman ben. Airoh Speed Fire Sport modelini alıyorum. Herkese Teşekkürler..

Bu arada Luxor abi.. Seni takip ediyorum ve senin söylediklerine güveniyorum. Teşekkürler..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar