full-face'de olur. Ama ARC kask çoooooook hoşuma gitti benim yaaa..
Lazer'lere baktım. 150-170 arası degişiyor LZ6 modelleri..Lazer'in giriş modelleri vardı galiba düük fiyata, ama senin fiyat aralığının üzerindeler galiba.
Görkem abi ARC'nin nesi kötü? Bence çok şık ama .. kötü diyorsan bilemem tabi..![]()
GREX G 06 II
70€ = yaklaşık 125 ytl
Bu fiyata kaliteli kasktır...
ARC var bende 2. kask olarak...kaliteli bir kask değildir... Biraz da rahatsız...
durum onu gösteriyor galiba.. ne yapalım kader-kısmet nasip..:queen:sen airoh al bence
bende airoh un başka bi modelini kullanıyorum çok memnunum
ille çene açılır olsun diye düşünme
al sen airohu daha soora motou büyütürsen cebinede biraz para koyarsan onu artçı kaskı yapar istediğin kaskı alırsın:cat:
arkadaşlar herkese teşekkürler ama benim Burdur'da ikamet ettiğimi Profilimden görebilirsiniz. Yıldız Ticaret neresi?? Burda öyle bi yer yok..
ben yardımcı olayım yıldız ticaret istanbul sirkecide.popkorn ile 15 dk ordasın.serhat kardeşim.hemen yola çık.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44272
yapıcağın iş şu önce kafanı ölçüceksin bedenini bulucaksın sonra şu adrese girip orada ki kaskı alacaksın kargoyla kapına kadar getirecekler
zaten kafamı ölçtük. Özer024 abim sağolsun kamerayı açtım tarif etti bana! ne yapmam gerektiğini. Bedenim S. 55-56 arası bişeyler çıktı. yani S beden benim kafa..