- Konu Yazar
Mrhaba.. Moto-Zeta 125 lik scooter da yazın yazlık civarlarında kullanmak için kask almak istiyorum.. Forumda arama yaptırdım; edindiğim genel kanı piyasadaki uygun yollu kaskların kalitesizliğiydi.. Bende bilgisizliğimden kaynaklanabilecek yanlış tercihlerden korunabilmek için konu hakkında sizlere danışayım dedim.. Kask hakkında hakikaten bi cahil bir kişi olaraktan kask satışı yapan yerlere gittiğimizde yetersiz olabilecek kask önerilerinden de kaçınmak isterim; lakin bir akrabamızı motosiklet kazası sonucu kaybettik(600cc likti). Durumun ciddiyeti hakikaten ortada bundan ötürü motorun fiyatı ne olursa olsun kaska önem vermek istiyorum..
Forumda yaptığım aramalar sonucunda 150-200 ytl. civarına motorun modelinide gözönüne aldığımızda uygun kaskların olabileceği kanısına vardım. Durumun ciddiyeti ortada olmasına karşın maalesef bütçemde şu anlık bu civarlarda.. Bu istikamette yazlık ve çevre yerleşim yerlerine giderken (30-40km. civarlarda) ş.dışı yolda kullanılmak üzere kask önerilerini yapacak arkadaşları dinlemedeyim... Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.. Saygılar.
Forumda yaptığım aramalar sonucunda 150-200 ytl. civarına motorun modelinide gözönüne aldığımızda uygun kaskların olabileceği kanısına vardım. Durumun ciddiyeti ortada olmasına karşın maalesef bütçemde şu anlık bu civarlarda.. Bu istikamette yazlık ve çevre yerleşim yerlerine giderken (30-40km. civarlarda) ş.dışı yolda kullanılmak üzere kask önerilerini yapacak arkadaşları dinlemedeyim... Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.. Saygılar.
Moderatör tarafında düzenlendi: