Kask-150/200 ytl. civarı önerileriniz..

Mrhaba.. Moto-Zeta 125 lik scooter da yazın yazlık civarlarında kullanmak için kask almak istiyorum.. Forumda arama yaptırdım; edindiğim genel kanı piyasadaki uygun yollu kaskların kalitesizliğiydi.. Bende bilgisizliğimden kaynaklanabilecek yanlış tercihlerden korunabilmek için konu hakkında sizlere danışayım dedim.. Kask hakkında hakikaten bi cahil bir kişi olaraktan kask satışı yapan yerlere gittiğimizde yetersiz olabilecek kask önerilerinden de kaçınmak isterim; lakin bir akrabamızı motosiklet kazası sonucu kaybettik(600cc likti). Durumun ciddiyeti hakikaten ortada bundan ötürü motorun fiyatı ne olursa olsun kaska önem vermek istiyorum..

Forumda yaptığım aramalar sonucunda 150-200 ytl. civarına motorun modelinide gözönüne aldığımızda uygun kaskların olabileceği kanısına vardım. Durumun ciddiyeti ortada olmasına karşın maalesef bütçemde şu anlık bu civarlarda.. Bu istikamette yazlık ve çevre yerleşim yerlerine giderken (30-40km. civarlarda) ş.dışı yolda kullanılmak üzere kask önerilerini yapacak arkadaşları dinlemedeyim... Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.. Saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
150 - 200 arası bir cok kask var ama 200'e alabilseydim Lazer vertigo alırdım
Benimde 150 ytlM var Lazer bones alıcam ama bi yerde iyi degil diye okudum ondan sonra sogumaya başladım ama bakıcaz bide size Nolan 61'i önerebilirim 2oo civarı :cat:

ben nolan n61 i değilde n62 yi tercih etmeni öneririm arada 10-15ytl mi ne var bence o fiyata alınabilecek çok güzel bir kask

bi ay once aldim lazer vertigo viper 135 € ya.
ama askerlik ve aile durumlari yuzunden satıyorum..(200 ytl)
bir kere giydim cizik yok kutusunda duruyor.
ilgilenirsen msn : [email protected]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben nolan n61 kullanıyorum cok rahat. .
kalıtesi belli zaten

kbc ve lazer markalarınız ürettikleri kasklar idealdır.yalnız tarz belli olmadığı için ben race kasklardan söz ediyorum.

Nolan n61 ya da n62 diyorum ben de. N62 desen ve renklerine göre fiyatı değişiyor. Fakat 200 ytl ye güzel bir kask.

valla dostum lazer dragon kullaniyorum memnunun ama sanirim fiyati 250 - 280 YTL arasi

Ben Marushin'imden memnunum - hem sessiz hem rahat.
-t
small_Marushin-TNT_Mogami_rot%5B1%5D.jpg

PS: Bu siteden almadım, ve bundan çok çok daha aza aldım :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
lazer vertigo dragon kullanıyorum, çok memnunum...
tavsiye ederim...

Yazdıklarınız kadarıyla önerilenlerde genel kanıda mutakabata varılan kaskların NOLAN N61 veya 62 ile Lazer Vertigo olduğu gözlemleniyor.. Muhtemelen seçeceğim kasklardan biride bu olacak herhalde.. Bazı arkadaşlar İstanbul`da alabileceğim yerler konusunda tavsiyelerde bulunmuşlar onlara çok teşekkür ederim; lakin İzmir`de ikamet etmekteyim.. Acaba İzmir`de bu kaskları alabileceğim veya önerebileceğiniz mağazalar var mı? Kapının ismi aklıma gelmedi fakat fuar`ın arka kapılarından birinin oralarda motosikletle ilgili mağzemelerin satıldığını görmüştüm..?? Basmane çevresinde de bir takım mağazalar var.. Şimdiden yapmış olacağınız ve yaptığınız öneriler için teşekkür ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar