Kasim Istanbul Bulusmasi - Musait olan- Whatsapp grubu

Motosikleti
Yamaha XSR700
Aslında 30.Ağustos köfte turu etkinliğini düzenleyen ekip olarak o gün @Psyduck ve kıymetli eşine söz vermiştik Çanakkale'de bir etkinlik için. 8 Kasım Ctesi ya da 9 Kasım Pazar günü Çanakkale'de buluşup Çamod desteğiyle güzel bir sürüş yapabiliriz. Akşam da konaklanan yere yakın, yürüyüş mesafesinde bir meyhane olur restoran olur toplu muhabbet sohbet edilir. 10 Kasım tören sonrası da Balıkesir yapılabilir. Dolayısıyla doya doya gezmiş, eğlenmiş oluruz.
Ben bizimkilerle konuşup kimler katılır, ne yapabiliriz bir bakayım. Bizim yönetimin Anıtkabir planı olabilir. Tam kesin değil ama duruma göre müsait olan üyelerle katılım sağlarız. Ona göre bir rota çizeriz. Bir Şehitler Abidesi sürüşü yapılıp gelinebilir.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Ben İzmir - Lüleburgaz yaptım 12 ve 10 inç lastikli sukuterle. Git gel 3 gün sürüyor. :LOL:

Whatsapp grubu değil de topluluk olarak oluşturulmuş. Topluluklar biraz karmaşık gelebilir insanlara. Ayrıca böyle bir wp topluluk grubunun oluşturulması forumu baltalar. Kısa ve kolay yoldan muhabbet orada döner, forum sessizleşir. Sadece gezi kesinleşirse buluşma günü bir grup açılarak yoldaki insanlarla kolay yoldan haberleşilmesi taraftarıyım.

Efendim canım, bana mı seslendin? :LOL:
Gunaydin MT. Benim planim dun konusmalardan sonra soyle olacak (ki bunu esime deklare ettim, onceden bildirmem gerekiyor :))

- 9 kasim sabah bulusma noktasi bakirkoy olabilir, orada gelen arkadaslara kahvalti ismarlarim. Yer bana ait, butik bir isletme, kahvaltilik var genelde. Yaninda da kiraathane afyonu patlatiriz (buarada accuaweather parcali bulutlu gosteriyor, hava 18 derece bantlarinda, eger boyle olursa super.)

- Yola cikip 9-10 gibi direk anitliga sureriz, CONK bayirinda dusmana dogru iki dua okurum, bi sigara yakarim. her gittigimde ayni saskinlikla izlerim biraz.

- Izmirden geleceklerin saatine gore ya seddulbahir kalesine ineriz yada belki onlari karsilamaya gideriz. o an ekiple konusup planlariz. Yalniz son gittigimde kaleye giden yolda calisma falan vardi, ara yollari soracagim.

- Kalacagimiz yerleri ayarlariz, bungalov tarzi yerlerde var, ben uygun bir fiyat almaya calisacagim. O aksam guzel bi meyhane bulunur, ertesi gun ne kadar kalabalik olur bilemem, 10 Kasimda hic gitmedim, toren olurmu orada orali arkadasima sordum, cevap alinca bilgi veririm. Ptesi doneriz yemekten sonra

kisaca benim kafamdaki plan 9 gibi kahvaltiyi yapip cikmis olmak pazardan.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben anlamadım nereye nereye gidiliyor?

Motosikleti
Yamaha XSR700
bi de mugladan gelen vardı, ikiniz birleşip voltran oluşturun da memleket erkek görsün :D
Ne zaman Voltran görsem aklıma hep halamın söylediği şu söz gelir;

"Çöle düşsem ütü bulurum, voltran olsam dötü olurum." Bunu ilk söylediğinde ben çok küçüktüm çok anlamamıştım ama yine de komik gelmişti. Yıllar geçince anlamlanmaya başladı.

Motosikleti
Ben anlamadım nereye nereye gidiliyor?
Ben istanbul canakkale rotasini yazdim, izmirden gelenler yada diger illerden farkli rotadan gelecekler. 9 kasimda Canakkalede bulusup 1 gece kalip ertesi gun geri donecegiz, plan bu simdilik.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben istanbul canakkale rotasini yazdim, izmirden gelenler yada diger illerden farkli rotadan gelecekler. 9 kasimda Canakkalede bulusup 1 gece kalip ertesi gun geri donecegiz, plan bu simdilik.
Şimdilik gelirim gibi, patrona akşam sorayım gelir mi gelmez mi?

• Beğen
Tepkiler: F54
Günaydınlar muhteremler buluşma ne durumda....İstanbul buluşması izmire mi yüz çevirdi....

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
İstanbul buluşması, konaklamalı Çanakkale seyahatine evrildi sanırım. Maalesef ben iptal oluyorum. Ne yazık ki şu aralar hafta içi işten izin almam pek mümkün değil.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Yanlış bakmadıysam, 9 Kasım pazara denk geliyor.
Pazartesi günü dönüş olacaksa, çalıştığı yerden izin alması gerekenler olabilir.
Konaklamalı olması işi biraz bozar gibi.

Motosikleti
Kalmak tercihen olabilir. Ben calismadigim icin kalirim. Calisanlar donebilir. Zaten asil rotayi ilk gun yapmis olacagiz, ikinci gun toren varsa ona katiliriz. Ne kadar kalindiginin onemi yok, pazar gunu beraber yer icer gezeriz onemli olan bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese gunaydin. Konuyu guncel tutmak icin yaziyorum
9 Kasim gunu sabah 9 gibi istanbuldan cikacagim. Saat 9-10 gibi. verilecek molalar ile 2 gibi oglen canakkaleye varmis olurum. Istanbul disi gelecek olanlara gore aksam kalabilirim yada 8-9 gibi aksam donus yoluna gecerim. Aslinda planim 10 kasimda dunubirlik gitmekti. Daha sakin olur yol ve yeni motoru biraz denemis olurum. Otellere baktim, o tarihlerde o civarda pek otel yok. Ya guneye cikmak gerek yada canakkaleye inmek. Ama ikisi de uyar bana, 9 u gelip kalmak yada 10 u gunubirlik.

Haftaya tekrar bir hatirlatma eklerim.

duzeltme, kuzeye cikmak (kesan vs) yada canakkaleye inmek

Aslında Çanakkale Şehitler Abidesi çıkışı Çan-Yenice-Balya dağ yolu üzerinden Balıkesir'de benim önerdiğim yer olur, bir başkasının önereceği mekan olur, oraya köfte yemeye gidilse bence güzel bir program olur. Çanakkale'ye gelmeyecek olanlar da ya da İzmir tayfası da direk mekana gelebilir.

https://maps.app.goo.gl/9fgbHTSrCiRviuCJA

Hocam sizin ajanda da varmi degisiklik, ona gore otel falan rezerve edip 9 u gelecegim. yada kendim 10 kasimda gitmeyi planliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar