Ben İzmir - Lüleburgaz yaptım 12 ve 10 inç lastikli sukuterle. Git gel 3 gün sürüyor.
Whatsapp grubu değil de topluluk olarak oluşturulmuş. Topluluklar biraz karmaşık gelebilir insanlara. Ayrıca böyle bir wp topluluk grubunun oluşturulması forumu baltalar. Kısa ve kolay yoldan muhabbet orada döner, forum sessizleşir. Sadece gezi kesinleşirse buluşma günü bir grup açılarak yoldaki insanlarla kolay yoldan haberleşilmesi taraftarıyım.
Efendim canım, bana mı seslendin?
Gunaydin MT. Benim planim dun konusmalardan sonra soyle olacak (ki bunu esime deklare ettim, onceden bildirmem gerekiyor

)
- 9 kasim sabah bulusma noktasi bakirkoy olabilir, orada gelen arkadaslara kahvalti ismarlarim. Yer bana ait, butik bir isletme, kahvaltilik var genelde. Yaninda da kiraathane afyonu patlatiriz (buarada accuaweather parcali bulutlu gosteriyor, hava 18 derece bantlarinda, eger boyle olursa super.)
- Yola cikip 9-10 gibi direk anitliga sureriz, CONK bayirinda dusmana dogru iki dua okurum, bi sigara yakarim. her gittigimde ayni saskinlikla izlerim biraz.
- Izmirden geleceklerin saatine gore ya seddulbahir kalesine ineriz yada belki onlari karsilamaya gideriz. o an ekiple konusup planlariz. Yalniz son gittigimde kaleye giden yolda calisma falan vardi, ara yollari soracagim.
- Kalacagimiz yerleri ayarlariz, bungalov tarzi yerlerde var, ben uygun bir fiyat almaya calisacagim. O aksam guzel bi meyhane bulunur, ertesi gun ne kadar kalabalik olur bilemem, 10 Kasimda hic gitmedim, toren olurmu orada orali arkadasima sordum, cevap alinca bilgi veririm. Ptesi doneriz yemekten sonra
kisaca benim kafamdaki plan 9 gibi kahvaltiyi yapip cikmis olmak pazardan.