Kasım indirimleri!

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Merak etmekle birlikte, yoğun olunca araştırmak için yeteri kadar vakit kalmadığını farkettim.
Site sayısı arttı. Hele bir de ekipman haricinde bakım ürünleri, kamera/kamera aksesuarı gibi çeşitli ürünlere baktığında işin içinden çıkılmaz hale geliyor
Benzer durumda olan arkadaşlar için, hepimiz ayrı ayrı araştırmaya uğraşmayalım, Bulduğumuz f/p ürünleri paylaşalım diye bir başlık açayım dedim.
Pamuk eller cebe. ;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuna baktım arada mesela. Kn yakın dönemde kampanyalı olarak 900'ler civarında bir fiyatla satıyordu sanırım En son baktığımda 1400 civarında görmüştüm.
Bundan alan/kullanan var mı? Sanki alternatif olabilirmiş gibi geldi.

Şarjlı Hava Pompası

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Merak etmekle birlikte, yoğun olunca araştırmak için yeteri kadar vakit kalmadığını farkettim.
Site sayısı arttı. Hele bir de ekipman haricinde bakım ürünleri, kamera/kamera aksesuarı gibi çeşitli ürünlere baktığında işin içinden çıkılmaz hale geliyor
Benzer durumda olan arkadaşlar için, hepimiz ayrı ayrı araştırmaya uğraşmayalım, Bulduğumuz f/p ürünleri paylaşalım diye bir başlık açayım dedim.
Pamuk eller cebe. ;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuna baktım arada mesela. Kn yakın dönemde kampanyalı olarak 900'ler civarında bir fiyatla satıyordu sanırım En son baktığımda 1400 civarında görmüştüm.
Bundan alan/kullanan var mı? Sanki alternatif olabilirmiş gibi geldi.

Şarjlı Hava Pompası
Bende var bu. Prosofi ve 100 oktan tvnin kodlari ile %10 indirim yapiyorlar. Ben oyle aldim. Bir sefer kullandim, kisa surede sisirdi. Icinden farkli uçlar da cikiyor, bir de tamir vidalari ve onlari takmak icin gereken tornavidamsi bi zimbirti daha cikiyor. Boraz daha uzun kullanimda anlarim ne kadar iyi ya da degil.

Motosikleti
indirim kodları ile alışverişi nereden yapıyoruz. (hepsiburada üzerinden mi, yoksa kendi siteleri falan mı var?)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
indirim kodları ile alışverişi nereden yapıyoruz. (hepsiburada üzerinden mi, yoksa kendi siteleri falan mı var?)
Kendi siteleri ve magazalarindan diye biliyorum. Ben hasanpasadaki magazalarindan almistim bi kac hafta once. Top felan da sisiriyor

Motosikleti
D400
Motomax'de scorpion kask ve interkomlarda indirim var bakın derim.

KNMASTER da trendyolda güzel indirim yapmış, 1k'a şarjlı kompresör aldım denedim 10 saniyede 1 bar şişiriyor motoru. Cidden şimdiye kadar neden almadım diye kendime kızdım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neyse ki altın, nasdaq dan kurtardın..... Birde ölümsüz bir motorun daha oldu.....

oransal olarak motosikletten bu kadar kazık yiyen biri olmamıştır.

2024 nisan115.000 TL ye aldım.(5 taksit)
2025 kasım 115.000 TL.

20 ay para faizde kalsaydı :(

ulan yaaaa,...

neyseki 115.000 TL dolar bazında para değil..

parasını dolar artacak diye dolarda bekletenler düşünsün :) (acı gulumseme)

Motosikleti
K 1600 GTL
oransal olarak motosikletten bu kadar kazık yiyen biri olmamıştır.

2024 nisan115.000 TL ye aldım.(5 taksit)
2025 kasım 115.000 TL.

20 ay para faizde kalsaydı :(

ulan yaaaa,...

neyseki 115.000 TL dolar bazında para değil..

parasını dolar artacak diye dolarda bekletenler düşünsün :) (acı gulumseme)
Bence birde altın ile hesap yap :giggle: ( baya acı gülümseme )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birşey dimi bu motora bu para bedava, ulan iki aksiyon kamerasına bu kadar verdim. koca motor veriyor herifler. birde hondaya laf edersiniz.

valla aynı seyi yazacaktım adım fanboy a cıkacak diye vazgectim.
ama keşke ben alırken de ucuz olsaydı aq parayı faize koysaydım şimdi crf250l ye bişey kalmayacaktı vallaa

Motosikleti
cbf 150
crf250l de fena değil şu anda fiyatı hintli parasına dağ gibi motor veriyor Hondan. Ama milletimiz Hondayı fakir adam motoru olarak görüyor çinliden hallice.

Bu adamlar Goldwingi yapan adamlar goldwingi

Motosikleti
Ben de motor kampanyalarından ziyade onlar için açmıştım ama, şimdilik pek göze batan bişey yok galiba. Son haftayı falan mı bekliyorlar acaba?
n11'de 11.11 de sönük geçti gibi sanki.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu sene ortamlarda pek hayırlı Cuma, kara Cuma, mübarek Cuma indirimleri olmuyor.

Yurt dışından bir şekilde getirtme imkanınız var ise FC moto %20 indirim yapıyor. Özellikle kendi markası olan bogotto lara bakmanızı öneririm. Ben deri montunu getirttim geçen sene kalitesi 10 numara 5 yıldız

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yurt dışından bir şekilde getirtme imkanınız var ise FC moto %20 indirim yapıyor. Özellikle kendi markası olan bogotto lara bakmanızı öneririm. Ben deri montunu getirttim geçen sene kalitesi 10 numara 5 yıldız
bende de kışlık montu ve pantolonu var boggottonun ikisini toplam 200 euroya almıştım çok memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar