Kasetçalarlı Mondial

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim arkadaş mondial zat 150 motoruna iki kolon birde anfi taktırdı, kolonları direksiyonun alt tarafındaki ayak koyma yerinin biraz üstüne, anfiyide koltuğun altına serviste taktırdı 350 ytl, neyseki motorun değeri en azından 350 ytl :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya değilde arkaya webcamı koyacan önede çıkma bi lcd arkadan geleni rahat rahat görcen önpanele koyup haksızmıyım kine

öyle olsa bunu önce lux oto üreticileri yapardı, a merikan filmlerinde var, adamın ceketinini arka yakasında kamera, gözlüğünde de ekranı var. ahahah

:) komik ya arkadslar ben honda cbr 125 almak istıyorum tavsiye edermisiniz suan kullandıgım motor mondial re acemılıgımı atlatmak için aldım

ÖNEMLİ OKUYUN!!!!! İSTANBUL VE GENEL TÜRKİYE İÇİN SESLENİYORUM!!! ARKADSLAR CAN GÜVENLİGİMİZ TRAFIKTE HİÇ YOK ÖZELLİKLE ÇEVRE YOLUNDA E_5 TE OTOMOBİLLER BİZİ HİÇ DİKKATE ALMIYOR HERGUN GAZATEDE TV DE MOTOR KAZALARI VE ÖLÜM HABERLERİ DUYMAKTAN İNANILMAZ ÜZÜNTÜ DUYMAYA BAŞLADIM. KELLE KOLTUKTA GİTMEKTEYİZ!!!! BUNA ARTIK DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ!!! BEN İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ÇOK YAKIN ZAMANDA TAKSİM MEYDANINDA BÜTÜN MOTORSİKLET KULLANAN DUYARLI ARKADASLARIMIZI TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!!!! TOPLAMAMIM AMACI GORSEL VE YAZILI BASINDA SESİMİZİ GEREKLİ YERLERE DUYURMAMIZIN ZAMANI GELDİ VEDE GEÇİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN OTOMOBİL KULLANAN KİŞİLER BU KONU HAKKINDA DAHA DUYARLI VE DİKKATLİ OLACAKLARINA İNANIYURM!!! AYRICA ÇEVRE YOLLARINDA MOTORLAR İÇİN YOL YAPILMASINI DİLE GETİRECEGİZ!!!! BUNUN ÇOK ZOR OLDUGUNU BİLİYORUM AMA!!!! DEVLET BABA BİZİ BELKİ ŞAŞIRTIR!!! ŞİMDİ BENİMLE BU İŞE VARMISINIZ???? SİZDEN TEK İSTEGIM BÜTÜN İSTANBULA BU GÖSTERININ YAPILACAGINI DUYURMAK MSJLARINIZI BEKLIYURM [email protected]

ÖNEMLİ OKUYUN!!!!! İSTANBUL VE GENEL TÜRKİYE İÇİN SESLENİYORUM!!! ARKADSLAR CAN GÜVENLİGİMİZ TRAFIKTE HİÇ YOK ÖZELLİKLE ÇEVRE YOLUNDA E_5 TE OTOMOBİLLER BİZİ HİÇ DİKKATE ALMIYOR HERGUN GAZATEDE TV DE MOTOR KAZALARI VE ÖLÜM HABERLERİ DUYMAKTAN İNANILMAZ ÜZÜNTÜ DUYMAYA BAŞLADIM. KELLE KOLTUKTA GİTMEKTEYİZ!!!! BUNA ARTIK DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ!!! BEN İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ÇOK YAKIN ZAMANDA TAKSİM MEYDANINDA BÜTÜN MOTORSİKLET KULLANAN DUYARLI ARKADASLARIMIZI TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!!!! TOPLAMAMIM AMACI GORSEL VE YAZILI BASINDA SESİMİZİ GEREKLİ YERLERE DUYURMAMIZIN ZAMANI GELDİ VEDE GEÇİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN OTOMOBİL KULLANAN KİŞİLER BU KONU HAKKINDA DAHA DUYARLI VE DİKKATLİ OLACAKLARINA İNANIYURM!!! AYRICA ÇEVRE YOLLARINDA MOTORLAR İÇİN YOL YAPILMASINI DİLE GETİRECEGİZ!!!! BUNUN ÇOK ZOR OLDUGUNU BİLİYORUM AMA!!!! DEVLET BABA BİZİ BELKİ ŞAŞIRTIR!!! ŞİMDİ BENİMLE BU İŞE VARMISINIZ???? SİZDEN TEK İSTEGIM BÜTÜN İSTANBULA BU GÖSTERININ YAPILACAGINI DUYURMAK MSJLARINIZI BEKLIYURM [email protected]

Son düzenleme:

GKN

ziverbey mondial de arkadaşım yapıyo
ön taraftaki torpidoya hoperlör monte ediyo
bi mp3 çalar
bide ampli
120 km süratte ve kask takılıyken bile çok rahat duyabiliyosunuz

bence ona uğraşana kadar cep telefonundan açacaksın şarkıyı takacaksın kulaklığı al sana müzik tesisatı işte ama yinede başarılı bence çünkü emek verilmiş

boyle bişeyi Karadenizliden başka kimse yapamaz...zaten Laz aklı dedıklerı bu olsa gerek....

bakın bir laz olayo daha

adam parası yok diye plazma yerine normal tv alıyor...duvarı kesıyor tv nın arkasını duvarın içine sokuyorrr...yandan ve önden baktıgın zaman tıpkı plazmaa....Giresunlu'yum ve bununla gururluyumm:...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu vereceğim foto daha önce verilmişti ama ses tesisatı bide bu şekil var..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
süper diyorum başka bişey demiyorum

ben de istiyorum ama insanlar yüksek sesli metal müziğe alışık değiller :D

süper olmuş müzik olarakta hastane önünde incir ağacınımı dinliyorlardı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar