Kartepe yolcusu kalmasın ...

Merhaba arkadaşlar, son akyazı gezisinede katılamadım tak etti artık :) perşembe günü sabahı adapazarından yola çıkıp nişanlımla birlikte kartepeye çıkmaya karar verdim.Katılmak isteyen herkesi seve seve bekliyorum.Hava durumu bulutsuz güneşli 17 derece gösteriyor.Daha önce hiç çıkmadım açacağım navigasyonu birde yol tabelaları çıkacaz inş. :) katılım olsada olmasada bu etkinlik hava aniden sağnak yağışa dönmediği sürece gerçekleşecek inş.

Birde katılamayacaksanız bile kartepe tecrübesi olanlar yol durumu hakkında bilgi geçerseniz memnum olurum.

Gelmek isteyenler benzininizi alın yeter :) yiyecek birşeyler buluruz bir yerlerde :))
telefon numaram 0541 541 26 54 burak

Güzel maceralı bir gün olacağını hissediyorumm
Bekliyorum yakın ilçe ve iller:)

Geçmiş yıllarda 2 defa Kartepe'ye çıkış yapmıştık. Gidiş geliş için yeterli benzininiz olmalı ,mutlaka kışlık giysilerinizi tam teşkilat giymelisiniz. Hava ne kadar açık ve güneşli olsa da dönüşte hava çok soğuyor ve güneş görmemiş yerlerde gizli buzlanma oluyor.
Hava sisli puslu değilse muhteşem manzaralara tanık oluyorsunuz . Yukarıdan aşağıya baktıkça doğu tarafında Sapanca Gölü, batı tarafında İzmit Körfezi ve arada kalan doğal örtü görsel şölen sunuyor. Kaliteli bir fotoğraf makinesini yanınıza almayı da unutmayın.

konu sakarya il grubundada konuşuluyor anlatmlarınız benı sabırsızlandırıyor.
Katılımcılar şımdılık :
1.marmarasiste 2kisi
2.samsam
3...

konu sakarya il grubundada konuşuluyor anlatmlarınız benı sabırsızlandırıyor.
Katılımcılar şımdılık :
1.marmarasiste 2kisi
2.samsam
3...

gelmeyi cok isterdim ama o sogugu kaldiracak ekipmana sahip degilim
sahip olsam ve benzini bitirmesem kacirmazdim :)
Baska toplantilardan haberdar ederseniz insallah kiz arkadasimi da alir katilirim size
Bu seferlik boyle olsun

kocaeliden selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar