Kartepe Kuzu Yaylası Kamp Fotoğrafları (14-15 Mayıs 2016)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107

gidis videosunu yükledim.

Elimdeki fotoğrafları birazdan yükleyeceğim, diğer arkadaşlarda da oldukça fazla fotoğraf var hepsi yarın öbürgün yükler inşaallah.

Yağmur riski çok az vardı ama olmadı, çok güzel bir gün, gece ve sabah geçirdik. Çok eğlendik, yedik içtik çayın dibine vurduk :p

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
o160515_c4111.jpg

o160515_36c04.jpg

o160515_825cf.jpg

o160515_96114.jpg

o160515_0bf20.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

o160515_e0e9e.jpg

o160515_910a8.jpg

o160515_792ac.jpg

o160515_8f70b.jpg

o160515_f2b52.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

Benden şimdilik bu kadar, bir kaç tane daha var seçerim.

Son düzenleme:
Merhaba,

keşke benimde ekipmanlar İzmitte olsaydı da bende kalabilseydim. Çok kıskandım :p

VYp2aP.jpg
[/url][/IMG]

Sayenizde çok keyifli bi hafta sonu geçirdim hepinize teşekkür ederim sagolun

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

v4zY5p.jpg
[/url][/IMG]
nrPYMR.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

l1YBjE.jpg
[/url][/IMG]
o7Qn37.jpg
[/url][/IMG]
ZdN2kk.jpg
[/url][/IMG]

Katilan tüm arkadaslarin ayagina saglik. Yeni arkadaslarla tanistik ve guzel zaman gecirdik. Gelecek organizasyonlarda gorusmek uzere.
Elimdeki kisa vidyo ve birkac fotografi yukleyecegim fakat gelirken Ahmet abi, Barbaros abi ve Enesle beraber yaptigimiz yolculuk coook keyifli ve bir o kadar da yorucu oldu. Biraz toparlamam lazim:)
Herkese iyi aksamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

7vmYXm.jpg

NEV3qk.jpg

B2XE9V.jpg

X4WyWD.jpg

OM23zP.jpg

EJlzmv.jpg

son fotoğraf kandıra manda yoğurdu yemeden hemen önce ayıptır söylemesi :)

çok güzel bir gezi olmuş , gönlünüze sağlık ,oradaki sakallı arkadaş ve oğlu en beğendiğim resimdi,saygılar hepinize olsun...

iyi gezmeler :) güzel bir kamp geçirmişsiniz , artık havalarda düzeldi bol bol yaparsınız :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
v4zg5D.jpg

Şu resimi görüp de oğlumu montsuz motora bindirdiğim sanılmasın, tam korumalı montu var fakat iner inmez çıkartıp atmış :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Güzel bir gezi oldu tüm katılan arkadaşlara teşekkür ederim ...

Keşke kalsaydınız İbrahim, akşam ateşi gece muhabbeti vs çok daha zevkli oldu. Hele sabah o güzel güne uyanmak paha biçilemez.

Çadırdan çıkmadan kamp ocağı ile 1 litre kadar kremalı tavuk çorbası yaptım, toplam 6 bardak içtik ilk uyananlar olarak. Valla nefis olmuştu, ondan sonra kahvaltıya kadar vurduk çayın dibine :)

Fakat eksiklerimiz, acemiliklerimiz olmadı değil. Bir dahaki kamp çok daha güzel olur inşaallah.

Keşke kalsaydınız İbrahim, akşam ateşi gece muhabbeti vs çok daha zevkli oldu. Hele sabah o güzel güne uyanmak paha biçilemez.

Çadırdan çıkmadan kamp ocağı ile 1 litre kadar kremalı tavuk çorbası yaptım, toplam 6 bardak içtik ilk uyananlar olarak. Valla nefis olmuştu, ondan sonra kahvaltıya kadar vurduk çayın dibine :)

Fakat eksiklerimiz, acemiliklerimiz olmadı değil. Bir dahaki kamp çok daha güzel olur inşaallah.

Olcay abi gönlümüz kalmaktan yanaydı ama nasip olmadı bu sefer zaten fotoğraflara baktıkça neler kaçırdığımızı gördük. Bir sonraki kampı iple çekiyorum :cat: şimdiden başladık eksiklerimizi tamamlamaya inşaAllah bir sonraki kampta beraber oluruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------

tGAyxx.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

EXeIrG.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

Wp8doC.jpg
UvuCWr.jpg
DLSuZf.jpg
NK2HnK.jpg
XloXbp.jpg
EXeIrG.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

TERkql.jpg
c3SNlL.jpg
bIALjR.jpg
FMPQfI.jpg
97WvXK.jpg
8XhPVg.jpg
cPjfsZ.jpg
6cpY0G.jpg
o9xn9A.jpg
WeCdE9.jpg
xo3r0K.jpg
jAlmJb.jpg
Czb1Vm.jpg
JQA72t.jpg
O35Uzb.jpg
Ue4sdI.jpg
XbxShP.jpg
X0wBQN.jpg
NqNoFR.jpg
UjHXLL.jpg
XhvSAo.jpg
kyF1o0.jpg
WCp4Ai.jpg
hgz7dV.jpg
V0BbPv.jpg
REea0i.jpg
ynuckd.jpg
nfHhxO.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

fotolar buraya kadar video çekimi de vardı onuda ilerleyen saatlerde yüklerim inşaAllah

Cumartesi sabahı bende motorla Adapazarı' na gittim. Giderken Mehmetçik vakfında mola verdiğimde oğluyla beraber enduro motora binen bir arkadaşla selamlaştık. sanırım sizlere denk gelmişim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom 650
cuma akşamı bende geldim kanp alanı boştu cenaze haberi alınca sapancada pansiyonda kalıp c.tesi döndüm.güzel kanp olmuş tekerinize taş degmesin

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Katilan tüm arkadaslarin ayagina saglik. Yeni arkadaslarla tanistik ve guzel zaman gecirdik. Gelecek organizasyonlarda gorusmek uzere.
Elimdeki kisa vidyo ve birkac fotografi yukleyecegim fakat gelirken Ahmet abi, Barbaros abi ve Enesle beraber yaptigimiz yolculuk coook keyifli ve bir o kadar da yorucu oldu. Biraz toparlamam lazim:)
Herkese iyi aksamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

http://i.hizliresim.com/7vmYXm.jpg
http://i.hizliresim.com/NEV3qk.jpg
http://i.hizliresim.com/B2XE9V.jpg
http://i.hizliresim.com/X4WyWD.jpg
http://i.hizliresim.com/OM23zP.jpg
http://i.hizliresim.com/EJlzmv.jpg

son fotoğraf kandıra manda yoğurdu yemeden hemen önce ayıptır söylemesi :)

ben bugün yattım valla kalkamadım yerimden. Ama yinede iyi oldu :)

ben bugün yattım valla kalkamadım yerimden. Ama yinede iyi oldu :)

:) en iyisini yapmissin abi. Zaten sen dun donuste daha motor uzerindeyken ayaklari uzatip dinlenmeye baslamistin.
Yalniz ben dun tam o viraj cikisinda sıkışık trafigi gec farkettim. 145km hizi gordum, kafami kaldirdim trafik. Bu sefer oldu dedim:) Bir de frenleri kotu diyolar. Vallahi baska motor olsa zor dururdu. Kisa mesafede durduk. Az daha 20 gun izin aliyordum isyerinden:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------

Abi o yol cok guzeldi. Cocuklugumda gitmistim en son. Gidelim sık sık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

İbrahim, aldir Hüseyin'e de bir motor ya da bi nc alip rahat gezin:)

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
iki video daha resim yeterince var :)

ama bu resim güzel yav

MJY6lM.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar