Benim basima geldi, direksiyonda degildim sol arka koltuktaydim, yokus asagi kirmizi isikta bekliyorduk sagda araba onumuzd araba solda banket+teller(gölcük), aynadan kontrolu kaybetmis kupasi ayri dorsesi ayri zigzag yaparak gelen tiri gordum kacacak yer yoktu surat/mesafe oranini gorunce durma ihtimali olmadigini kestirdim yeni baslamis yagmur da cabasi... sadece tutunup dua etmeye basladim e tabi gayri ihtiyari sarsinti+gurultu bekliyorum, gurultu geldi ortalik karardi sarsinti yok. Tir orta refujun uzerinden bizi siyirmis karsi seride geciyormus meger, tabi karsi seride de kirmizi yandigi icin yolda kimse yok neyse ki!! Tirci karsi seritte saglam bi agaci kestirmis kupanin sagini agaca vurup durdu..
Eger direksiyondaki ben olsaydim dip gaz ondeki arabalari iter kacardim aklima baska sey gelmedi o an. Ve eger motorla yasasaydim bunu, motoru birakir kacardim, cunku sag sol ön doluydu. İnsallah hicbiriniz yasamazsiniz boyle seyler
buraya kadarmis diyo insan...
Eger direksiyondaki ben olsaydim dip gaz ondeki arabalari iter kacardim aklima baska sey gelmedi o an. Ve eger motorla yasasaydim bunu, motoru birakir kacardim, cunku sag sol ön doluydu. İnsallah hicbiriniz yasamazsiniz boyle seyler